ayanarta1 evet geve açlık uzun sürdüğünden yüksek çıkabiliyor bende de öyle olmuştu oyüzden diyetisyen akşam yemeğinden sonra ara öğün kuruyemiş ya da meyve verdi daha iyi oldu sonra

Moorbit bugün diyetisyene gittim benimde sabah aç 95 102 bulduğu oldu tokluktq 120 130 çıkıyordu bana diyet listesi verdi ceviz çok tüketmeyin kepek ekmek hiç önermesi çavdar ve tam tahilli ekmek önerdi . Yeşillik bol ye tahin pekmez ve bal ona dikkat et seker oranı yüksekse tavsiye etmiyorum dedi unlu mamuller dikkat et hamur pirinç vs dikkat et dedi bende yarından itibaren dikkat etmeye başlayacam ve aç kalmamaya dikkat et dedi

Btm571 hadi ya kepek ekmek yiyorum ben de çavdar alayım o zaman. Tmm teşekkür ederim. Ceviz falan da çok tüketmiyorum. Ben bugün normal doktoruma gittim gördü boğazına dikkat edeceksin edersen düzelir dedi. İlaç başlamaya gerek yok dedi.

Moorbit aynen kesinlikle öyle söyledi bana birde Aç kalmayın dedi muhakkak ara öğün yiyin hatta bir bardak ayran ekmekle yiyebilirsiniz ama aç kalmayın dedi bana

Btm571 ben çok aç kalıyorum. Midem aşırı kazınıyor yemiyorum. Yanlış yapıyorum demek ki. Ekmek yemeye korkuyorum çıkarır diye aşırıya kaçmak istemiyorum ya da ne yiyeceğini bilemiyorum. Gerçekten çok zor

Moorbit işte bende hata ediyordum takı bugün diyet listesi verene kadar aç kalmamk gerekiyormuş Aç kalınca seker daha sıkıntıya giriyormuş ara ara yemek lazım tabi seker vs bulunmayan şeyleri yemek lazim

ayanarta1
            Hamilelikte olabiliyor böyle durumlar doktor diyet önerir eğer düşmezse insülin başlarlar

Babyy_1 benim ilk gebelikte başladılar ama kaçta başladılar hiç hatırlamıyorum 🙄

ayanarta1 gece uyurken şeker yükseliyor o yüzden sabah biraz yüksek çıkıyor
                Bende merak etmiştim 😄
                Normalde gece uyurken yani gıda tüketimi yokken kan şekerimizin düşmemesi için karaciğer çeşitli yollarla glukoz üretmekte ve kişinin gece boyunca kan şekerinin düşmesini önlemektedir

ayanarta1
                  Benim de açlık çıkıyor abakalim haftaya dahileye gidicem ne dicek oradaki doktor

Babyy_1 benim doktorum bu gebelik yüklemesi sonucundaki değerlerimi çok yüksek bulmadı aslında o yüzden rahat bı şekilde bir ay sonra gel dedi bu evde ki ölçümlerim.risklimi değil mi bende Emin olamadım

niyetimkalpkirmamak sabah aç 102 görmüş ve tok 140 aşmaması lazim drdi benim ikid efa aştığı için diyet verdi

Babyy_1 yükleme sonucundaki değerlerim daha yüksekti ama sadece evde takip verdiler hatta gebelik şekeri var diyemeyiz dediler anlamadım ben bu işi

ayanarta1
                        Yükleme de benim de normaldi sonra size dedikleri gibi bana da evde takip verdiler ve benim sadece açlık yüksek çıktı tokluk normal çıktı doktor kontrolünde doktorum açlık biraz yüksek ne.olur ne olmaz dahiliye bir görsün belki en düşük dozda insülin başlar dedi