Btugl normal insallah hepimizi bi avaz da kurtarır rabbim
    Kızlar ben bugun 37+0 oldum da bugn tansiyonm çkti kontrolde yukselirse dogum yaptırırlarsa 37 haftalk bebek kuveze girermi aizce cok korkuyrm sezryandan ya 😔😔 ama tansiyonm yukselnceds odum kopuyo ya bebegime bısey olrsa diye
      MerveGmss ya bugun gittim hiç biseym de yoktu ama 14/9 cıktı doktor cok telaş yaptı çok fazla dedi nst gir gel dedi gittm bidaha ölçtü 13/8 cıktı eve git sabah aksam ölç 14 cıkarsa hiç durma bursaya buyuk hastaneye git dedi oldar telaş yaptmki anlatamam 😔😔
        Hulyaaaaa75 kuveze girmez tanıdığım 35. Haftasında dogum yaptı 2 gün sonra bebekle eve geldi suanda bebegi 4 aylık
        Canım Benimde tansiyon sıkıntım var 150/100 civarı tansiyonum ilaç kullanıyorum ilaç ille düşüyor zaten 38 de sezeryanla alacak riske atmıyorlar tansiyon olduğun da
        Canım Benimde tansiyon sıkıntım var 150/100 civarı tansiyonum ilaç kullanıyorum ilaç ille düşüyor zaten 38 de sezeryanla alacak riske atmıyorlar tansiyon olduğun da
          Sevnep oylemi canm 38 i beklerler yani bide ben sezeryandan korkuyrm çok ya sen ne düşünüyosun
            Hulyaaaaa75 Bana doktorum 37 yi geçirmeni istiyorum önce almayı çok istemiyorum dedi canım. Bende korkuyorum sezeryandan ama normal Doğumda da tansiyonum iyice yükselirse diye de korkuyorum. 29. Haftada benim tansiyonum 22/12 leri gördü bebek de bende baya riskliydik çok şükür geçti o yüzden şimdi sezeryan olsun bişey olmasın yeterli diye düşünüyorum
              Hulyaaaaa75 hamur işi yada tuzlu bisey yedinmi canım bi gün öncesinde falan onunda cok etkisi oluyp benim de 13e 9 çıktı hergün ölçtürüyorum yazıyorum carsamba doktorum götürcem bana kan ve idrar testi yaptı albüm olurmus allh korusun ona baktı bide idrarda protein ona baktı temiz cıktı şükür
                Bebisliiii 37. Haftada gittiğimde 3600 gram 51 cmydi😂😂O da bişey mi🤣🤣 bakalım bu hafta kaç olacak😁Hala fıldır fıldır yaa hiç duracağı yok.Karnıma sığmıyor sanki hareket ettikçe öyle hissediyorum.Ne zaman gelmeyi düşünüyor acaba 🙄
                  Btugl bakalım kim doğurcak ☺️ Burda paylasırız görürüz artık
                    MerveGmss yok canm cok dikat ediyorm tuzlu yemiyorm ama goderken ekmek arasi yemistim ondan olabilurmi yani yaa insallah cikmazda banada nasip olur saglkla normal dogum 😔
                      MerveGmss ilk defa Altan rahime dogru sert bir ağrı oldu genel de sızlama oluyordu sükür geçti ama