Hulyaaaaa75 Bana doktorum 37 yi geçirmeni istiyorum önce almayı çok istemiyorum dedi canım. Bende korkuyorum sezeryandan ama normal Doğumda da tansiyonum iyice yükselirse diye de korkuyorum. 29. Haftada benim tansiyonum 22/12 leri gördü bebek de bende baya riskliydik çok şükür geçti o yüzden şimdi sezeryan olsun bişey olmasın yeterli diye düşünüyorum
    Hulyaaaaa75 hamur işi yada tuzlu bisey yedinmi canım bi gün öncesinde falan onunda cok etkisi oluyp benim de 13e 9 çıktı hergün ölçtürüyorum yazıyorum carsamba doktorum götürcem bana kan ve idrar testi yaptı albüm olurmus allh korusun ona baktı bide idrarda protein ona baktı temiz cıktı şükür
      Bebisliiii 37. Haftada gittiğimde 3600 gram 51 cmydi😂😂O da bişey mi🤣🤣 bakalım bu hafta kaç olacak😁Hala fıldır fıldır yaa hiç duracağı yok.Karnıma sığmıyor sanki hareket ettikçe öyle hissediyorum.Ne zaman gelmeyi düşünüyor acaba 🙄
        Btugl bakalım kim doğurcak ☺️ Burda paylasırız görürüz artık
          MerveGmss yok canm cok dikat ediyorm tuzlu yemiyorm ama goderken ekmek arasi yemistim ondan olabilurmi yani yaa insallah cikmazda banada nasip olur saglkla normal dogum 😔
            MerveGmss ilk defa Altan rahime dogru sert bir ağrı oldu genel de sızlama oluyordu sükür geçti ama
            MerveGmss ilk isim bu artk ekmegi kesicem bol su icicm ve yuruyus yapicam inaallah cikmadan duzene girer cok sagol canm benm allah razi olsun
              Rbyglc benimkinde direk koyuluyor ama bikaç kisi daha demişti profil fotosunu değişemiyorum diye eski postlara bak bi istersen
              Rbyglc Normal doğum nasipse.Çatı muayenesi yapıldı 😊2-3 gündür alt tarafım kasılıyor acaba kanala girmeye mi çalışıyor 🤔Merak ettim doğrusu.Geçen gittiğimde başı kanala girmemişti daha.
                Rbyglc Ayy yanımda kimse de yok.Eşim de görevde endişe ediyorum yaa tek kalacağım diye 🙄Eşim yanımdayken başlasa daha iyi 😞
                  Rbyglc ben de geçen hafta olmuştum 37 de bugün 38 olduk tekrar gittim ama bakmadı tekrar çatıdan haftaya bakıcam dedi