zhdcck evet çünkü şuan sizin duru derin Aden Aren kumsal vs bunları koymanız lazım insanlara beğendirmeniz için🤣 Mihra bence herkeste olan bı isim değil ve kulağa da çok hoş geliyor sanki hanım hanımcık 🥰 bizim donemimizde de elisa çok meşhurdu onu koycaktik Minel ismini buldum oda nadir konulan isimlerden di dogumdan çıktım minel olarak kaldı iyikide minel ismini secmisim. Kimseue kulak asmayin bence
İsmi içime sindirmediler
zhdcck canım bende geçenlerde burda tamda bu konudan muzdarip olduğum için konu açmıştım. Bizde kızımıza Amine ismini koyduk fakat kimseye söylemedik ya da paylaşmadık, dillendirmiyoruz da açıkçası moralimizi bozacak bir şeyler demesinler diye ha ama noldu kuzenim bana bir gün pat diye bebeğimin ismini sordu bende Amine aşkım dedim. Hmmm iyi aşkım dedi bu ne cevaptır Allah aşkına 🤣 insan bir tebrik eder veya adıyla yaşasın canım vs gibi bir şeyler söyler e tabi kendisi kızına Aden ismini vereceği için modern anne tabikisi 🤣
Bizim yavru kuşun tam adı Amine Meva bu arada fakat yok çok uzun yok ne gerek vardı 2.isme yok biz bu ismi hiç duymadık daha önce, başka isim de bakın diyenler oldu ailelerimizden ama eşim kararlı, kesinlikle değiştirmem Amine ismi zaten değerli bir isim, Meva’nın anlamını da çok beğendim dedi ve bebeğime isim yazılı hastane çıkışı yaptırdı 2 tane 🥰 tablo yaptırdı mesela evladıma miras bendeki fb sevdası diye 🥰
- Düzenlendi
Bebegimsu350 hay yaşa kız 🤣 vallahi geçenlerde bak kızına Aden ismini koyan kuzenim de benim kızımın Amine isminden hoşnut olmadı aksine ağız büktü 🤣 kızımın süs gibi Meva’sı da var 🤣 ama zannediyorum geliyor gelmekte olan Meva ismi de Aden ismi gibi popülerizme kurban gidecek bir gün 😭
Bebegimsu350 cidden alya koysam da Mihra koysam da kızımın değeri gözlerinde aynı olacak torunları ya da çocuklarının kuzenleri olacak zaten niye bi üstten konuşma beğenmeme durumlarını yaşıyoruz anlamıyorum 😅 sizin isim de çok güzelmiş Minel 😍 isim önerileri hep aynı zaten içinde farklı bir sey bulamıyorsun
bebisliozlem ay vallahi şu kuzenler sanki 7 24 bizi arayıp soruyor, hamilelikte bize hep yardımcı oluyor da bir de isim beğendiremiyoz 😅 anne baba beğenip bebeğine o ismi yakıştırmış tebrik et geç ya hu .. Amine Meva söylemesi çok güzel 🥰 eşiniz ne güzel kimseyi takmayıp her şeyini yaptırmış biz böyle uygun gördük deyip geçmeli herkese 🙌🏻
zhdcck öyle valla kuzum 🫣 normal zamanda hal hatır sormayan insanlar hamilelikte her şeyi merak edip soruyor, kendisi de hamile zaten ben merak edip hiçbir şeyini sormuyorum oysaki 🤭
Eşim de bence de iyi yaptı 🥰 yoksa aklımı bulandıran çok olurdu
zhdcck senin içine sindiyse koymalisin bence eşinle ikinizin kararı elbette fikir soruyoruz danisiyoruz ama bizim çocuğumuz sonuçta isminide biz seçelim 😀 bende aşağı yukarı seninle aynı şeyi yaşadım seçtiğimiz isme başka bulamadınız mi söyle böyle dediler yok kaba bir sürü şey ama şimdi alsitilar isme daha doğurmadim da herkes ismini biliyo öyle hareket ediyo öyle konusyo alisirlar yani merak etme
Deletedmom_88 Harikasın yaaa pişmaniye , pişiksu 😅😅😅🤣🤣
Evhamlikurabiyeanne Eslem Gökçe koyduk fikir olur belki sizede
Kızım sürekli bulut diodu 1 ay kaldı doğuma dün diolar şaka maka ne koyacaksınız şimdi 😄 ee dedim çocuk söylüyor ya bulut diye aylardır aaa biz şaka sanıoduk onu diyen oldu🤣
zhdcck aynen bende biliyorum eski ama modern isimlerde 10 çocuktan 9 u aynı isim o yüzden böyle istedim ama ismi o kadar bozdular ki
zhdcck bende nasip olursa kızıma mihri ismini koyucaz siz Bi düşünün isterseniz
Hatice_00 Eslem ismini de soyledim esime begnmiyor aklimda ipek meva eslem aysima gülce isimleri var ama hic birini begenmedi
Evhamlikurabiyeanne kendi istediği isimler ne
Hatice_00 hic biri 😃 fikir de sunmuyor cocuk isimsiz kalacak
Evhamlikurabiyeanne istediği bi isim varsa onun üstünde düşünelim de yoksa sesini kes de ben çocuğa Kendi istediğim ismi koydum ona buna yok dedi yinede benim düşündüğüm isimlerden birini koyduk yinede