Mihra çok güzel bi isim bence. Kızım olaa koyardım. Ama milletin lafını dinlememek gerekiyor. Biz Ateş koyacağız. Herkes bi şey dedi ama eşim cevaplarını veriyo Allahtan 😅😅

Filizsz evet o içine sinmeme durumunu yaşamamak için ben de iyiyice karar vermek istiyorum kendimi ikna edersem en azından başkasının dediğine bakmam diyorum. Bu arada kızlarınızın isimleri çok uyumlu olmuş hoş duruyor birlikte duyunca 🥰

Cennet-polat evet ben de söylemesi sert geliyor ondan tereddüt etmiştim ama sizin soyadıyla sürekli seslenilmeyecek aslında ismi sevdiyseniz çok düşünmeyin düşündükçe daha çok kararsız oluyo insan hala isimlere bakıyorum ama gönlüm Mihra diyor 🤷🏼‍♀️

tazeanne23 evet ya her kafadan bir ses zaten annem hiçbir seyi beğenmez bir sey alırız rengi söyle olsa daha mı iyi olurdu der isimde de aynı seyi yaptı yakınlardan böyle beğenmeyen olunca artık iyice kafa karışıyor. İki sim istemiyorduk aslında ben de 2 isim mi koysak demeye basladım eşime 😅 o pek istemiyor ama

zhdcck yiğenimin ismi mihra ve çok güzel çok neşeli sevimli hayat dolu bir bebek başka bir mihra adında bebek tanıyorum o da çok hayat dolu bence isim kişinin huyuna sirayet ediyor ve mihra çok pozitif bir isim

busrozntp evet nedense aileler siz beğendiyseniz güzel isim biz de beğendik demek yerine beğenmemeyi tercih ediyorlar 🤷🏼‍♀️bu arada İnci ismini çok beğeniyorum ikisi de güzel uymuş Mihra İnci 🥰

Merve_anne42 yaa maşallah Rabbim neşelerini daim etsin 🥰 bu yönden bakınca evet haklısınız aslında ismin enerjisi çok önemli

Ayy hanımlar hepinize çok teşekkür ederim 🥰 sizle paylaşmak iyi geldi bana cidden az çok kararımı verdim sanırım 🫶🏻

zhdcck benim aylardır kafamı yoruyor 2 isim istemiyorum başından beri Meryem istedim millet demediğini bırakmadı soğudum başka isim de bulamıyorum 2,5 ay sonra doğumum var ama ne yapacağımı bilmiyorum

oylesinebiri0 aynen benim de öyle 2 isim istemeyen bana bile 2 isim mi koysak diye düşündürdüler. Meryem eski bir isim olabilir ama çok güzel bir isim bence.. adıyla yaşasın deyip geçmek bu kadar zor mu anlamıyorum🤷🏼‍♀️

zhdcck bence Alya da mihra da çok güzel mihra daha güzel siz kimsenin dediğine kulak asmayin kendiniz ne isterseniz onu koyun eşinizi de tebrik ederim 🤗

zhdcck
            Derler de derler canım hiç takma sakın kimseyi benim kızımın ismi de mihra kendim çok beğenerek koymuştum ismini şuan 4 yaşında yaşadığımız yerde çok yaygın değildi ben koyduğumda kayınvalidem kendi isminin konulmasını bekliyordu sanırım o beğenmedi sadece kaba dedi başka nişey koysaydın dedi onun dışında herkes çık beğenmişti senin içine nasıl siniyorsa öyle olsun en çok sen söyleyeceksin ismini 🌸

Herkes birşey diyor gerçekten herkes herşeyi daha iyi biliyor ah bu aileler 😄 ilk hamileliğim de kız dedi doktor Alya dedim basından berı eşimin tarafı o ney dilimiz dönmez biz ayla deriZ dedi alışırsınız dedik şuan 3.5 yasında gayette alya diyor herkes😄 ikinciye hamileyim cinsiyet belli değilken kız olursa ya Mihra ya İkra diye düsündüm ama erkek miii iş😄 Atlas dedik yine bsy dediler kızımda kimse karısmasın kardesimin adı bulut olacak dedi yine ay o ne nasıl isim erkek adama bulut diye isimmi olur dediler 🤣 valla kızımı başka isme ikna edemedik bizde bulutumuzu bekliyoruz şuan😍❤

Svklc maşallah sağlıkla büyüsün🥰 ya evet aileler aslında güzel içinize sindiyse biz de beğeniriz dese insan belki kimseyi takmayacak da neyse

Nill_ hahah ben de cok severim bulut ismini erkek olsa aklımdaydı annem onu da beğenmemişti 😂 neyse kız olduğunu öğrenince erkek pek düşünmedik ama bence çok güzel isim ben bulutlara aşığımdır huzur dolar içim baktıkça bulutlara😍 valla çok seviliyormuş Mihra ismi bu aileler niye beğenmiyorsa hep bizi bu hale sokuyorlar🤷🏼‍♀️😅

zhdcck evet çünkü şuan sizin duru derin Aden Aren kumsal vs bunları koymanız lazım insanlara beğendirmeniz için🤣 Mihra bence herkeste olan bı isim değil ve kulağa da çok hoş geliyor sanki hanım hanımcık 🥰 bizim donemimizde de elisa çok meşhurdu onu koycaktik Minel ismini buldum oda nadir konulan isimlerden di dogumdan çıktım minel olarak kaldı iyikide minel ismini secmisim. Kimseue kulak asmayin bence

zhdcck canım bende geçenlerde burda tamda bu konudan muzdarip olduğum için konu açmıştım. Bizde kızımıza Amine ismini koyduk fakat kimseye söylemedik ya da paylaşmadık, dillendirmiyoruz da açıkçası moralimizi bozacak bir şeyler demesinler diye ha ama noldu kuzenim bana bir gün pat diye bebeğimin ismini sordu bende Amine aşkım dedim. Hmmm iyi aşkım dedi bu ne cevaptır Allah aşkına 🤣 insan bir tebrik eder veya adıyla yaşasın canım vs gibi bir şeyler söyler e tabi kendisi kızına Aden ismini vereceği için modern anne tabikisi 🤣
                  Bizim yavru kuşun tam adı Amine Meva bu arada fakat yok çok uzun yok ne gerek vardı 2.isme yok biz bu ismi hiç duymadık daha önce, başka isim de bakın diyenler oldu ailelerimizden ama eşim kararlı, kesinlikle değiştirmem Amine ismi zaten değerli bir isim, Meva’nın anlamını da çok beğendim dedi ve bebeğime isim yazılı hastane çıkışı yaptırdı 2 tane 🥰 tablo yaptırdı mesela evladıma miras bendeki fb sevdası diye 🥰

Bebegimsu350 hay yaşa kız 🤣 vallahi geçenlerde bak kızına Aden ismini koyan kuzenim de benim kızımın Amine isminden hoşnut olmadı aksine ağız büktü 🤣 kızımın süs gibi Meva’sı da var 🤣 ama zannediyorum geliyor gelmekte olan Meva ismi de Aden ismi gibi popülerizme kurban gidecek bir gün 😭