Hanımlar geçende de post açtım Mihraya karar verdik ama kaba mı nasıl falan diye güzel yorumlar geldi içime sindirmiştim.. neyse sonra annem beğenmedi, bugün kuzenim aradı o da beğenmedi bulursunuz daha isim var zaman falan diyor . İçime pek sinmedi şimdi de ayy bu kararsızlık ne olacak? Kayınvalidem de alya daha güzeldi falan diyor. Eşim sen takma kimseyi içine sindiyse koyalım sinmediyse başka isim düşün diyor iki isim koymak istemiyorum ne bileyim kararsız kaldım ya 😕 eşimle ikimizin beğendiği başka isim de bulamıyorum kafamı yoruyor birkaç gündür bu konu..

zhdcck ismini karar verirseniz kimseye söylemeyin çünkü herkesin zevki farklı ve çocuk sanki kendilerininmiş gibi olumsuz yorum yapıyorlar
    Bulamadık düşünmedik daha diyip geçin benden size tavsiye en mantıklısı bu doğuma kadar söylememek 🤗 ben öyle yapıcam yoksa etraftan çok boş yorumlar geliyor ve siz sinir olduğunuzla kalıyorsunuz

zhdcck efem , insanların hoşuna gitmiyorsa kendi çocuklarına bu ismi koymasınlar. Kimseye sormayın bence, eşiniz ve siz beğenin yeter. Kimisinin içine pişmaniye ismi siner kiminin pişiksu. Yorum yapmak da bize hiiiiiiç düşmez açıkçası. Beğendiyseniz koyun gitsin, beğenmeyenler de zamanla alışır. Çünkü fikir sorarsanız doğal olarak herkesin fikri var

zhdcck başka bi isim bulsanız onu da beğenmeyenler olur illa ki bence kafanız karışmasın eşiniz de siz de beğendiyseniz koyun

Evhamlikurabiyeanne ben de öyle sormayın yüz tane isim sayıyorum eh iste yok güzel değil falan diyor hepsine sadece mihrayı beğendi ben de değişik sevdim ama sonrasında işte böyle duygu karmaşası oldu..

Kesinlikle sen ve eşin beğendiyseniz kimseyi dinlemeyin. İsim konusunda herkesin kafasından ayrı bir ses ayrı bir yorum çıkıyor . Birine beğendirseniz inan diğer kişi onuda beğenmicek. Bizde de çok isim söylendi vs. Ama en son karar eşim ve benimdi öylede yapicaz. Lütfen anne ve babası olarak siz eşinizle karar verin yeter . İlerde ukte kalmasın içinizde . Siz koyunca mecbur herkes o isimle seslenicek hahaha boşver 😂

Basakk98 bence de mihre daha güzel kibar duruyor hatta eşime dedim o mihra daha güzel dedi mihreyi de o sevmedi ne biliyim bi ortak sevdiğimiz başka isim bulamadık gibi..

Deletedmom_88 Örneklere bayıldım yalnız😅 doğru diyorsunuz kafaya takmamam lazım başkalarının dediklerini ama olmuyor işte 😕

zhdcck Mihra bana görede sert bir isim.Farklı isimlerede açığım mesela kızımın ismi Çilek 🍓.Kimseye kulak asma seslenicek olan sizsiniz sevdiyseniz koyun

Anneyimbennnr biz de söylemiş bulunduk ailelere sonra illaki soruyor arayanlar onlara da dedim hata etmişiz cidden belki tam bebişime yakışacak yüzüne bakınca iyi ki Mihra koymuşum diyeceğim ama işte simdi böyle dönüşler almak biraz üzdü beni ..

zhdcck yeğenimin adı mihranaz ama cokta hoşumuza giderek kullanıyoruz 2 buçuk yasında suan ama duyan herkesinde hoşuna giden bi isim 🥰 başkasının düşüncesi değilde kendi düşünceniz daha önemli. Benim ablam 15 sene önce doğum yaparken kızına istediği ismi koyamadı herkes bir bahane buldu söyleyemem tuhaf falan dediler suan cok pişman 😔

zhdcck bence çok güzel benim kızımın adıda Mihra ben çok seviyorum. Hastanedeki hemşireler kimlik çıkarırken falan çok beğenilmişti ismi

neanladinyurdagull ben de o yüzden tam karar veremedim mihra söylerken biraz sert çıkıyor ağızdan bunun için tam ısınamamıştım ama başka beğendiğimiz de olmayınca koyalım demiştik .. neyse bakalım belki başka isim siner içime belki de Mihraya alışırım nasip artık daha 3 ayım var🤷🏼‍♀️

Aysenur0 ya ben de öyle sevdim aslında bi diyorum Ay Mihrakuşum sana yakışır bu isim diyorum bebişime sonra da acaba koymasa mıydık diyorum insanların dediğini çok kafaya takıyorum sanırım 😕 buda kararsızlığa sürüklüyor keşke takmasam..

zhdcck bi tanıdığımızın kızının ismi Mihra Ada diğer arkadaşımın umay bir diğeri mira miray akrabamızın mila ablamın zümra ama ben Mihra ada Mira çok beğeniyorum onlar koymamış olsa ben koyardım 🙂

annesininballisi çok doğru insanın içinde kaldı mı kalıyor cidden.. soyadımızla uysa inci’den başka secenek yoktu bizim için ama soyadımızla hiç uymuyor söylemesi güzel olmuyor. Birkaç gün daha düşünüp kimseyi dinlemeden eşimle son kararı verelim diyorum bebişime ismiyle hitap etmek istiyorum artık.. ilk anneme söylemiştim ondan güzel bir dönüt gelse büyük ihtimal böyle olmayacaktım ama beğenmediği için kuşku düşürdü içime o zaman..

Aseliimmm cidden çoğu insan tarafından Mihra ismi seviliyor ve yeni yeni koyulduğu için belki de duymayanlar daha alışık değil o yüzden beğenemiyorlar bütün bebişlerimiz adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün yeter ki önemli olan o🤲🏻