bebisliozlem valla canım inan bende bilmiyorum ama eğer yanlış değilsem yumurtalıklarım çok hızlı çalışıyor ben hep çocuklarım 3 aylıkken hamile kaldım hatta bu 3. Bebeğimde 3 aylıkken bi hamile kaldım kese gördüm ama sonradan kendiliğinden düşük yaşadım ve şimdi 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür suan herşey yolunda gidiyor ne bilim Allah veriyor bildiği var demek ki onun emaneti başımız gözümüz üstünde bakacağız hayırlısı ile layıkı ile inşallah 🥰🙏🌸
3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄
minikprensesimm Rabbim yardımcın olsun kuzum, bizim olsa yemin ederim ne arkadaş çevresinden ne de akrabalardan, hatta ailemizden bize demediklerini bırakmazlar valla 😔 ben 2.yi de hemen düşünüyorum dememle hemen gözlerini belertiyolar
2010 kızım
2014 oğlum
2017 kızım
2024 hamileyim 10 haftalık🤭
2017 doğumlu kızım var nasipse 2024 doğumlu iki kızım daha olacak. ❤️❤️❤️
bebisliozlem Birde beni görsen bacım anlatsam roman olur 4.dedigimde doktor nerdeyse yüzüme tükürecekti 😅
4.ye Hamile kaldım bırak çevreyi tanımadığım insanlar bana neler neler söylediler şimdi ise bir annem bir kaynanam bir kız kardeşim sürekli uyarıyorlar beni aman dikkat dikkat diye diye 😂
Gereksiz insanlar alakam olmayan insanlar bana sen her sene dogurursun alışıksın dediler.
2013 oğlum
2014 kızım
2021oğlum
Not :2022oğlum cennet kuşu oldu.
Miniktosbaa 😳😳😳😳
Ben 96 liyim
2017 Muhammed sadık
2019 Medine nur
2021 Ertuğrul han
2024 yolda hayırlısıyla bakalım .💕
Mucizem_01011 maşallah sizin ve eşinizin yaş kaç 😊
Meryem522225 ya maşallah sağlıkla büyüsünler 💟
N_A_Z_L_I_M aynı şeyleri bana da söylüyorlar ve aynı şekilde 2022 de benim de meleğim cennet kuşu oldu
mevylinn yaa ikiz mi 😍
Busra3590 maşallah sıra bozulmasın buda erkek olursa iki kız iki erkek mis 🥰
Deletedmom_99 🤣 Allah o gücü görüyor ki nasip ediyor demek ki 🌼 Sağlıkla ve huzurla büyütsünler inşallah
Mer3459 apla değil kız abla 😄
- Düzenlendi
Emosss51 maşallah Allahım size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍😍
2018 oğlum
2019 kızım (sürpriz bebeğim )
2023 kızım
Selma-bttl maşallah 4 kız annesi olmak ne güzel en iyi arkadaşlarınız olacak bizde 3 kız kardeştik 🌼🌼🌼
ZeyHus33 😄😄 sağlıkla büyüsünler inşallah 3 numaranız kızmı erkekmi 🥰
merve_alan04 maşallah kızınız ne güzel sürpriz yapmış 🥰🌼