• Öneri
  • 3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄

bebisliozlem valla canım inan bende bilmiyorum ama eğer yanlış değilsem yumurtalıklarım çok hızlı çalışıyor ben hep çocuklarım 3 aylıkken hamile kaldım hatta bu 3. Bebeğimde 3 aylıkken bi hamile kaldım kese gördüm ama sonradan kendiliğinden düşük yaşadım ve şimdi 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür suan herşey yolunda gidiyor ne bilim Allah veriyor bildiği var demek ki onun emaneti başımız gözümüz üstünde bakacağız hayırlısı ile layıkı ile inşallah 🥰🙏🌸

minikprensesimm Rabbim yardımcın olsun kuzum, bizim olsa yemin ederim ne arkadaş çevresinden ne de akrabalardan, hatta ailemizden bize demediklerini bırakmazlar valla 😔 ben 2.yi de hemen düşünüyorum dememle hemen gözlerini belertiyolar

2010 kızım
      2014 oğlum
      2017 kızım
      2024 hamileyim 10 haftalık🤭

2017 doğumlu kızım var nasipse 2024 doğumlu iki kızım daha olacak. ❤️❤️❤️

bebisliozlem Birde beni görsen bacım anlatsam roman olur 4.dedigimde doktor nerdeyse yüzüme tükürecekti 😅
          4.ye Hamile kaldım bırak çevreyi tanımadığım insanlar bana neler neler söylediler şimdi ise bir annem bir kaynanam bir kız kardeşim sürekli uyarıyorlar beni aman dikkat dikkat diye diye 😂
          Gereksiz insanlar alakam olmayan insanlar bana sen her sene dogurursun alışıksın dediler.
          2013 oğlum
          2014 kızım
          2021oğlum
          Not :2022oğlum cennet kuşu oldu.

5 gün sonra

Emosss51 maşallah Allahım size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍😍
            2018 oğlum
            2019 kızım (sürpriz bebeğim )
            2023 kızım

• Mae2 bunu yanıtladı.
            • Mae2 bunu beğendi.

Selma-bttl maşallah 4 kız annesi olmak ne güzel en iyi arkadaşlarınız olacak bizde 3 kız kardeştik 🌼🌼🌼