• Öneri
  • 3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄

Tugcebngl Ya istersen oyuncuyu doğurursun maddi manevi güveniyorsan çocuk seviyorsan buna kimsenin karışma hakkı olamaz ki kimse kimsenin hayatına müdahale edemezki. Bizimki planlı değildi ama yine se sevindik olsun dedik rahatlık battı napacaksın ne gerek var iki tane var ya dediler durdular

ozgeliz 2012 Ahmet 2015 Eymen 2021 Mustafa veee 2024 Zeynebimiz geliyor Allah nasip ederse.🥰 4 numara sürpriz oldu planlı değil

ozgeliz
      5 yaşında kızım
      3 yaşında oğlum
      22 haftalık hamileYim
      Bir tanedaha bebeğim var kocam Oda 🤣🤣
      Başkada düşünmüyorum açıkçası 🤣
      26 yasindaym yaşlandım 🤣🤣

ozgeliz neden ölü doğum yaptınız benim de bazı korkularım var da o yüzden sordum

5sezeryanim benim de kısmet olursa 4.sezaryan olacak ve korkularım var bu defa bağlatmayı düşünüyorum sizde bir sıkıntı oldu mu sezaryan sayısı arttıkça

Hopyymom evet sezeryan detaylı ultrason için perinatoloji ye gittim baglatmalısın dedi bende 31 yaşındayım dedim biz 22 yaşında bile bağladık dedi

Hopyymom hiç bir sıkıntım olmadi şükür şimdi 5. Yi yapacam valla açtığım postta 11 tane bile sezeryan yapmış bir kadını duyduktan sonrada hiç kirkmuyorum ben 25 yaşında 4. Yaparken yaştan dolayı baglamadilar arkadaşım da 31 di onuda baglamadilar

Sekerrr benim de 4. Sesaryan be artık istemiyorum bağlatmayı düşünüyorum ama sonrası nasıl olur rahatsız olur muyum bilmiyorum o yüzden kararsızım

Kızım 2019
                Oğlum 2021
                Buda erkek 22 haftalık hamileyim
                Hepsi sezaryen 🙃