minikprensesimm ay buda kız olursa adı ne olucak inci olsun 😂 burada ne bu cesaret 1 den sonra asla cesaret edemem
3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄
ozgeliz amin♥️♥️💙
5sezeryanim ne saçma beden benim bedenim eşin izni ne alaka 🤦🏼♀️
5sezeryanim bu hangi doktor böyle 😅ilk kez duyuyorum bu kadar sezaryan sonrası hala bağlatmamalarını anlamıyorum
- Düzenlendi
ozgeliz
Berra 26/05/2022 🩷
Aybars 26/05/2022💙
Buda 2024 ekime geliyor hanuz 10 haftalıgiz ama ben bitmiş durumdayım😂😂😂
Mzzz amin 😂
Zeynep966 kızda olsa erkek de olsa deniz 🌸😊
ozgeliz
2011 Hümeyra
2014 Nisanur
2022 Eylül meva
2024 Gülce 21+3 yolda🤣🤭🤭🤭
Hopyymom doktorla alakasız yok yaşla alakalı yasak devletin koyduğu birşey zaten baglatmayida dusunmuyorm
ozgeliz
Ağustos 2018 oğlum deniZ Aras
Temmuz 2022 oğlum Adem
3 üncü oğluma 22 haftalıkk hamileyim buda temmuz 2024 doğumlu. Olacak Allah’ımn izniyle etrafımda herkes eşimde dahil bağlat diyo ama büyük bı risk bence bilmiyorum ya ilerde istermiyim yine diye düşünüyorum kızım. Olur belki diyerekten :) kafam karma karışık
5sezeryanim gerçekten mi 😟ben kararsızım ama rahatsız olurum diye siz neden düşünmüyorsunuz bağlatmayı kusura bakmayın sorduğuma ama merak ettim sadece
minikprensesimm isteyerek mi😳 ay canına yazık değil mi kız? Nasıl dayanıyorsun vala bravo
5sezeryanim siz kaç yaşındasınız😳 beş ameliyat, korkmuyor musunuz ya:( ben olsam 2-3 ayrı korunma yöntemiyle korunurdum sanırım. Tabi isteyerek olduysa bilemiyorum ama 4 çocukta az değil
Reina isteyerek oldu.yok hayır korkmuyorum kötü bise sezeryan geçmişim yok.4 oğlum var o yüzden 5. De bir yapıyım belki kızı bulurum dedim ama buda erkek olursa.napiyim sağlıklı hayırlı evlat olsunda.valla ben 11 tane sexeryan yapanı duyduktan sonra hiç korkmuyorum.
5sezeryanim 🤷🏻♀️
Hopyymom ben zamanında koluma gençlikte bir dövme yaptırdım ve o kadar pismanimki anlatamam bu dövme olayından sonra geri dönüşü olmayan birşeye asla girmem dedim.birde insanın başına ne geleceğini belli olmaz.geri dönüşü olmayan şeylere girmemek lazım bazıları ikide baglatiyor ben ikinci evliliğini yaptım ve eşim bekardi ikide baglatsaydim bu eşimle evlenemezdim çünkü eşimin çocuğu yok amlayacagin insanın başına ne geleceği belli değil
5sezeryanim çok haklısın canım ama işte sezaryan doğum olunca korkuyorum normal doğum yapan biri olsaydım bağlatmayı düşünmezdim
minikprensesimm
Deniz mi geliyor ☺ Şaka bir yana isimleri çok uyumlu maşallah 🌸🌸🌸
Sena-cy00 ay evet canım valla kız da olsa erkek de olsa deniz koyacağım inşallah hayırlısı ile 🥰🙏