Reina isteyerek oldu.yok hayır korkmuyorum kötü bise sezeryan geçmişim yok.4 oğlum var o yüzden 5. De bir yapıyım belki kızı bulurum dedim ama buda erkek olursa.napiyim sağlıklı hayırlı evlat olsunda.valla ben 11 tane sexeryan yapanı duyduktan sonra hiç korkmuyorum.
3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄
5sezeryanim 🤷🏻♀️
Hopyymom ben zamanında koluma gençlikte bir dövme yaptırdım ve o kadar pismanimki anlatamam bu dövme olayından sonra geri dönüşü olmayan birşeye asla girmem dedim.birde insanın başına ne geleceğini belli olmaz.geri dönüşü olmayan şeylere girmemek lazım bazıları ikide baglatiyor ben ikinci evliliğini yaptım ve eşim bekardi ikide baglatsaydim bu eşimle evlenemezdim çünkü eşimin çocuğu yok amlayacagin insanın başına ne geleceği belli değil
5sezeryanim çok haklısın canım ama işte sezaryan doğum olunca korkuyorum normal doğum yapan biri olsaydım bağlatmayı düşünmezdim
minikprensesimm
Deniz mi geliyor ☺ Şaka bir yana isimleri çok uyumlu maşallah 🌸🌸🌸
Sena-cy00 ay evet canım valla kız da olsa erkek de olsa deniz koyacağım inşallah hayırlısı ile 🥰🙏
minikprensesimm
☺ Doğru tahmin etmişim o zaman.. Tek Rabbim hayırlı vakitte hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸
minikprensesimm kuzum lütfen yanlış anlama 😁 çünkü Allah verirse ve sağlık durumum el verirse bende doğururdum yalan yok 😂 ben Instagram’da birini takip ediyorum, Almanya’da yaşıyor o da 2022′de ve 2023′te 2 oğlan doğurdu bu sene yine hamile o da erkek
Doğurmaya devam edecek galiba o da benim merak ettiğim nasıl bu kadar kolay hamile kalabiliyorsunuz 😂 cidden linç etmek için sormuyorum cidden merak 😂
Miniktosbaa kuzum nasıl 99′lusun 🥺 13 yaşında mı dogurdun ilk çocuğunu?
Sena-cy00 amin canım benim inşallah çok teşekkür ederm 🌸🌸🙏
bebisliozlem valla canım inan bende bilmiyorum ama eğer yanlış değilsem yumurtalıklarım çok hızlı çalışıyor ben hep çocuklarım 3 aylıkken hamile kaldım hatta bu 3. Bebeğimde 3 aylıkken bi hamile kaldım kese gördüm ama sonradan kendiliğinden düşük yaşadım ve şimdi 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür suan herşey yolunda gidiyor ne bilim Allah veriyor bildiği var demek ki onun emaneti başımız gözümüz üstünde bakacağız hayırlısı ile layıkı ile inşallah 🥰🙏🌸
minikprensesimm Rabbim yardımcın olsun kuzum, bizim olsa yemin ederim ne arkadaş çevresinden ne de akrabalardan, hatta ailemizden bize demediklerini bırakmazlar valla 😔 ben 2.yi de hemen düşünüyorum dememle hemen gözlerini belertiyolar
2010 kızım
2014 oğlum
2017 kızım
2024 hamileyim 10 haftalık🤭
2017 doğumlu kızım var nasipse 2024 doğumlu iki kızım daha olacak. ❤️❤️❤️
bebisliozlem Birde beni görsen bacım anlatsam roman olur 4.dedigimde doktor nerdeyse yüzüme tükürecekti 😅
4.ye Hamile kaldım bırak çevreyi tanımadığım insanlar bana neler neler söylediler şimdi ise bir annem bir kaynanam bir kız kardeşim sürekli uyarıyorlar beni aman dikkat dikkat diye diye 😂
Gereksiz insanlar alakam olmayan insanlar bana sen her sene dogurursun alışıksın dediler.
2013 oğlum
2014 kızım
2021oğlum
Not :2022oğlum cennet kuşu oldu.
Miniktosbaa 😳😳😳😳
Ben 96 liyim
2017 Muhammed sadık
2019 Medine nur
2021 Ertuğrul han
2024 yolda hayırlısıyla bakalım .💕
Mucizem_01011 maşallah sizin ve eşinizin yaş kaç 😊
Meryem522225 ya maşallah sağlıkla büyüsünler 💟