hepoyleolurzaten__ senin eilede varmı keşke benimde bu ikiz olsa😊
3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄
minikprensesimm ayy sizi tebrik etmek istiyorum annelik dünyanın en zor mesleği ve arka arkaya hamilelik çok zor ben ikinciye hamileyim ikisindede öldüm öldüm dirildim ve araları 4 yaş olucak gerçekten gönülden tebrik ediyorum rabbim uzun ömürler versin evlatlarınıza
48lipastelboya ben ikinciye hamileyim bana dediler ki sen delimisn bu dünyaya ikinci çocuk getiriyorsun diye millet birde sokakta kusma bakıyor birde karnıma ben anlıyorum tuhaf geliyor sanki oyuncuyu doğuruyorum artık çoğu insan tek çocuk banada çok baskı yaptılar birde ikiside tüp bebek ve hamileliklerim aşırı kanamalı ve sorunlu geçiyor beni deli gördüler
5sezeryanim bizde kimsede yok
Tugcebngl amin canım benim çok ama çok teşekkür ederim 🥰🙏rabbim hepimize layıkı ile bakmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸🙏
__mom1 valla benimde ilk gebeliğim nasıl doğurucam nasıl bakıcam diye kara kara düşünüyorum
ozgeliz 2016 ve 2020
ozgeliz 2016 &2020 buda nasipse 2024
Tugcebngl Ya istersen oyuncuyu doğurursun maddi manevi güveniyorsan çocuk seviyorsan buna kimsenin karışma hakkı olamaz ki kimse kimsenin hayatına müdahale edemezki. Bizimki planlı değildi ama yine se sevindik olsun dedik rahatlık battı napacaksın ne gerek var iki tane var ya dediler durdular
ozgeliz 2012 Ahmet 2015 Eymen 2021 Mustafa veee 2024 Zeynebimiz geliyor Allah nasip ederse.🥰 4 numara sürpriz oldu planlı değil
hepoyleolurzaten__ nasip işte hayırlısıyla kucağına alırsın insallh
yeni-annelik Allah yardımcımız olsun zor ama geçiyor günler 🙏
minikprensesimm erkeği bulmaya çalisiyorsunuz maşallah ya ben 1 tanesiyle perte çıktım 😂😂😂😂
__mom1 amin inşallah Allah bize ve tüm annelere yardım etsin 🙏🏻
5sezeryanim benim de kısmet olursa 4.sezaryan olacak ve korkularım var bu defa bağlatmayı düşünüyorum sizde bir sıkıntı oldu mu sezaryan sayısı arttıkça
ozgeliz 2021, 2024 ve 2000 (eşim) 😁
48lipastelboya millet gerçekten sadece insanın moralini bozar bu hep böyledir