Halidee çok teşekkür ederim ☺️
Görev sebebiyle doğuda olanlar
gzdehlal-36 çok teşekkür ederim ☺️ bu arada çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın 🤲
imbrosmerve tercih dışı gelmezse eğer inşallah çıkmaz diyeyim 😅 öyleyse
uzaklardabiri Şırnaktan selamlar🌸 eşiniz jandarma mı acaba?
Pembesarelle2 amin inşallah teşekkür ederim ☺️ hakkımızda hayırlısı 🤲
Ahsksdk merhaba evet jandarma 🙌
Galya15 haliliyede oturuyorum, akademia civarlarında
Bence önemli olan o hani rahatça ve kolaylıkla sorularınızı sorabilmeniz, yoksa alel ecele devletten farkı olmaz bence
Şırnak özellikle (Güçlükonak) Mardin Batman asla yazmayın yazın sıcaktan asla durulmuyor 50 dereceyi görüyor termometreler
Fatmadiebiri sıcaktan kavrulmak isteyen olursa tabi yazsınlar
uzaklardabiri biz malatyadayız öncelikle Allah fırsatçı insanların şerrinden korusun hepimizi deprem bölgesi seçmemenizi tavsiye ederim 10 bin altı olan evler ağır hasarlı şuan ki evim 40 mt bile yok sırf ev sağlam yeni semti nezih diye tuttuk 12 bin kira ödüyoruz bebek arabasını nereye koyucam onu düşünüyorum kara kara o derece düşünün. Deprem bölgesi ama o kadar kötü ki bizim insanımız ya ölümle burun buruna yaşayıp az kira vereceksib yada maaşının yarısını ev sahibine verip en azından sağlam diyip oturacaksın
Zeuger34 ben aydındayım şu an yazları 50 ye yakın gördük burda da bilemiyorum artık sıcaktan baş dönmesi yaşıyordum 😅burdan daha fena mı olur ki
uzaklardabiri aaa ağrı mı ? Bende ağrı canm polis esiyim ben ya sen canm ???
Aysegul166 Allah yardımcımız olsun çok haklısınız insanımız çok fırsatçı yazık günah söylenecek söz bile bırakmıyorlar insana depremde iyiyide kötüyüde özellikle kötüyü fazlasıyla gördük 😞
uzaklardabiri kesinlikle öyle Allah gurbette yaşayanların yardımcısı olsun iyi insanlarla karşılaştırsın
imbrosmerve neden 🥲
Aysegul166 aminnn inşallah 🤲
Yaa bizde polis olarak bu sene gidecegiz yuksek ihtimal 🥲 Şırnak yazdik bi de ilk siraya iki mardin ardahan kars ağrı diye gidiyor. Var mı oralarda yasayan?
mrsmom_ biz agridayiz canm yaşam şartları normal 😂ilk gelince zorlanıyorsun ama sonrasındq alışıyorsun merkezdeyiz biz 🤭
mrsmom_ ağrıya gelirsen tanışırız canm biz bir sonraki yaz tayinciyiz 😂😂😂
Diyarbakır tabiki de.. Asla sıkılmazsınız etkinlik, gezilecek yer, imkan olanak vs birçok konuda doğu illerine göre daha büyük bir şehir ve daha gelişmiş. Batıda genelde akla Urfa, Mardin vs gelir, Diyarbakır gelmez ama birçok konuda çevre illerden sağlık, eğlence vs konularda buraya geliniyor. Benim ilk atamam, Mersinli olarak 8 yıldır burda yaşıyorum burdan da evlendim ailem Mersin’e yerleşelim istiyor ama ben gitmek istemiyorum 😄 İnsanı iyidir, asker polis rahat eder. Çevremde de asker, asker eşi tanidiklarim var onlar da aynı kanıda. Dışardan düşünüldüğü gibi değil asla hep korkularak yaklaşılıyor ama ben batılı olarak en ufak bir sıkıntı yaşamadım.