• Öneri
  • Görev sebebiyle doğuda olanlar

Aysegul166 Allah yardımcımız olsun çok haklısınız insanımız çok fırsatçı yazık günah söylenecek söz bile bırakmıyorlar insana depremde iyiyide kötüyüde özellikle kötüyü fazlasıyla gördük 😞

Yaa bizde polis olarak bu sene gidecegiz yuksek ihtimal 🥲 Şırnak yazdik bi de ilk siraya iki mardin ardahan kars ağrı diye gidiyor. Var mı oralarda yasayan?

mrsmom_ biz agridayiz canm yaşam şartları normal 😂ilk gelince zorlanıyorsun ama sonrasındq alışıyorsun merkezdeyiz biz 🤭

mrsmom_ ağrıya gelirsen tanışırız canm biz bir sonraki yaz tayinciyiz 😂😂😂

Diyarbakır tabiki de.. Asla sıkılmazsınız etkinlik, gezilecek yer, imkan olanak vs birçok konuda doğu illerine göre daha büyük bir şehir ve daha gelişmiş. Batıda genelde akla Urfa, Mardin vs gelir, Diyarbakır gelmez ama birçok konuda çevre illerden sağlık, eğlence vs konularda buraya geliniyor. Benim ilk atamam, Mersinli olarak 8 yıldır burda yaşıyorum burdan da evlendim ailem Mersin’e yerleşelim istiyor ama ben gitmek istemiyorum 😄 İnsanı iyidir, asker polis rahat eder. Çevremde de asker, asker eşi tanidiklarim var onlar da aynı kanıda. Dışardan düşünüldüğü gibi değil asla hep korkularak yaklaşılıyor ama ben batılı olarak en ufak bir sıkıntı yaşamadım.

Zeuger34 Şırnak çok mu soğuk serin orası mardinden beter en azından mardinde sıkıntı yok

mrsmom_ inşallah canm 🤗 lojman var canm biz lojmanda oturmuyorus ama hemen yan blok lojman evleri zaten eski tokiler site gibi güzel bahceleri var geniş bizim bulunduğumuz mahalle yeşillik sakin bol bol evler var yeni evlerde yapılıyor ama benim güvendiğim tek yer TOKİ evleri oda 4 5 katlı olanlar 10 katlı olanlar var merkezee felan da var ama kimse tavsiye etmiyor zaten oturan da pek duymadım .. 😂😂😂

mrsmom_ birde ilk geldiğimiz sene çok soğuktu -40 lari gördük ama şuan alıştık son iki kış tır çok soğuk olmuyor ama ayaz vs çok fazla ama zaten zamanla soğuğa alışıyorsun daha doğrusu evden çıkmamaya alışıyorsun soğuğu sevmiyorsan 😂😂😂😂

Srylcnkya sanki komsuyuz biz de üçkuyu da yeni tokilerde oturuyoruz 😄 polis lojmanlarının dibindeki tokilerde de kaynanamlar oturuyor

mrsmom_ evet canm gördük genelde soyul yerler yazmışsın 🤭 ama olsun alışıyor insan bende ne sıcak ne soğuk severim ama buraya alıştık ya çok gezmek için yerler yok ama yinede piknik.alanlari mesire alanları mevcut eve de alışkan isen no problem canm 2 3 de arkadaş yapınca zman su gibi akıp gidiyor 🤗🤗🤗