• Öneri
  • Görev sebebiyle doğuda olanlar

Koncuy69 doğum zamanım mayıs sonu 🤦🏼‍♀️ doğurur doğurmaz taşıncam bu gidişle

Diyarbakır’ı önermem. Ev sahiplerinin gözü dönmüş. Batman’ın insanı da iyiydi şehirde güzeldi.

YldrmNUR canım gideceğin kesinse doğumdan önce evini kullanmadiklarini toplarsın. Hem haziranın temmuzu bulur gitmen. Btidakiler gelmeden doğudakiler gidemez. Bende bu sene tayinciyim. Nasipse ekime geliyor doğum..bende toparlayacagim evi gideceğim eşim eşyalarla gelecek.

YldrmNUR eşinin mesleği ne bilmiyorum ama bizim polisler de öyle yani batıdaki gelmeden doğudaki gidemiyor. Askerlerle bir hafta ara ile açıklanıyor.

uzaklardabiri Lojmanda değilim lojmanlar çok çok bakımsız yerler taş ve böcek fare falan çıkıyor maalesef:( çok eski. Bir de ortamını eşim sevmiyor size de önermem. Ama belki size bakımlı bir daire denk gelir bakarsanız. Yer bulmanın sorun olacağını sanmıyorum çünkü baya bi giden olacak bu sene. :)

glsh24 tazminat alıyor mu Iğdır. Eşim Jandarma Kobra Şoförü. Maaşı ortalama nedir?🙈

Bende 1bucuk yıldır mardindeyim Ankara’dan geldik o yüzden Ankara’dan daha çok sevdim ordayken 5 sene zor geçmişti benim için ama bu 1bucuk yıl su gibi geçti. Yazın çok sicak ve kurak tozu toprağı pek eksik olmaz imkanlarida 4 / 4 Luk olmasada büyük şehir olarak geçiyor evet Diyarbakır burdan çok daha güzel büyük imkanları fazla ama asker polis için zor ve yoğun bir memleket. Bir polis eşi olarak eşimin de çalışma şartları önemli. Mardin bu meslekte olanlar için daha iyi iş şartlarına sahip kiralarda 10 bini buldu sanırım ben geldiğimde 2bucuk 3 bine çok güzel evlerde oturulabiliyordu hatta geldiğimde 4 ay 220 mt kare çok güzel bir eve 2bucuk kira odeyerek oturduk sonrasinda lojmana geçtik hatta bı bayan yazmış burdaki lojmanlarla ilgili eski TOKİ olarak geçen merkezde oturuyoruz 3+1 geniş büyük evleri ama içleri biraz yıpranmış onun dışında 6 Şubat depreminde deli gibi sallanmamiza rağmen binalar hasar almadı az hasarlı dendi ama o da binanın yaşıyla kaynaklı bence 15 yıllık binalar. Polis esiyseniz yeni TOKİ olarak geçen bir lojmanı daha var merkezde orası 2+1 daha küçük evler kutu gibi 3 4 kişilik aileler için yine yeterli. Ben yazın sıcaklığı dışında Mardini sevdim Diyarbakır’da yakın hastane gezi eğlence için istediğin zamn çıkıp akşam geri donebiliyosun. Mardin Boylee 🤪🥳🌼 tabi depremden sonra güvenli şehirler arasında yer aldığı için çok gelen oldu ve talep arttı o yüzden tayinle gelmek isteyenler için biraz zorlaştı.

uzaklardabiri biz mardindeyiz şuan görev amaçlı ilcesindeyim ağlayarak geldim ama insanları burası gayet gelişmiş bn çok sevdim eşimle karar verdik kalanildigimiz kadar kalicaz insalah böyle beklemiyirdum diyebilirim asker eşi değilim onların görevleri nasıl yoğun mu bilemem sinirdayiz

Bende burada bekliyeyım Muğla’dan doğuya tayın istedik ( butona bastık ) Muğla inanılmaz pahalı bütün düzeni turistlere hazırlanmış buranın halkına hiç bir şey kazandırılmamış ben denız kum görmek istiyorum diyorsanız buyurun gelin 🤣ama diğer türlü yaşanılacak yer değil bu doğudan batıya gelecek arkadaşlara kısa bi not olsun haa çalışma sistemı berbat . Eşim burda jandarma doğuda nereye verirler hangi birlik olur bilmiyoruz bunu ne belirliyor eşim 2017’li tercih olarakta Van mardın Muş Siirt Bitlis Diyarbakır Batman düşünüyoruz acaba eklememız gereken bi yer var mı umarım tercih içi çıkar uzun oldu teşekkürler 🤩 🌷

Leyla39 Batıya göre ödenek farkı olabiliyor. Tabii bu meslekten mesleğe değişkenlik gösterebilir.