• Öneri
  • Görev sebebiyle doğuda olanlar

Deletedmom_99 sınıra yakın yer öyledir belki bilmiyorum ama Iğdır çok güzel ve yeşil çoğu yeri ben çok özlüyorum çıkarsa da korkma çabuk adapte olursun

uzaklardabiri depremden sonra kiralar uçtu yıkık dökük gece kondulara 20 bin TL istiyorlar gezecek bir yeri yok sıkıntıdan çatlarsın çarşısı dahi yok alışveriş yapacak kısacası köye git burdan iyidir

metemom_ Türkiye turu yapmıştık doğuya gidecek olsam vana Kars’a giderim bir sonrakinde özellikle Diyarbakır çok güzel yer bizde batıya gideceğiz Zonguldak ve Amasyayi çok istiyoruz hayırlısı

Koncuy69 doğum zamanım mayıs sonu 🤦🏼‍♀️ doğurur doğurmaz taşıncam bu gidişle

Diyarbakır’ı önermem. Ev sahiplerinin gözü dönmüş. Batman’ın insanı da iyiydi şehirde güzeldi.

YldrmNUR canım gideceğin kesinse doğumdan önce evini kullanmadiklarini toplarsın. Hem haziranın temmuzu bulur gitmen. Btidakiler gelmeden doğudakiler gidemez. Bende bu sene tayinciyim. Nasipse ekime geliyor doğum..bende toparlayacagim evi gideceğim eşim eşyalarla gelecek.

YldrmNUR eşinin mesleği ne bilmiyorum ama bizim polisler de öyle yani batıdaki gelmeden doğudaki gidemiyor. Askerlerle bir hafta ara ile açıklanıyor.

uzaklardabiri Lojmanda değilim lojmanlar çok çok bakımsız yerler taş ve böcek fare falan çıkıyor maalesef:( çok eski. Bir de ortamını eşim sevmiyor size de önermem. Ama belki size bakımlı bir daire denk gelir bakarsanız. Yer bulmanın sorun olacağını sanmıyorum çünkü baya bi giden olacak bu sene. :)

glsh24 tazminat alıyor mu Iğdır. Eşim Jandarma Kobra Şoförü. Maaşı ortalama nedir?🙈