Gebess95 ığdır Türkiye’nin en kötü hava şartlarına sahip olan bir yer. Hiç yaşadın mı ığdırda. Gerçekten havası berbat
Görev sebebiyle doğuda olanlar
Deletedmom_99 yasamaşam demezdim ayrıca asker ve polislik için çok rahat bir yer bizde ordan tayin gördük ve çok özlüyorum önerdim ne var bunda acaba havası temiz neresi var der misin sen heralde yayla da yaşıyorsun
cihangirgozde teşekkür ederim ☺️ 🌸 siz lojmanda mısınız acaba lojmanı beklesek sonrasında ev bulmakta zorlanır mıyız
Gebess95 memurlar. Net ve youtube vs. Yerlerde hep araştırdık hiç iyi şeyler duymadım. Siz deyince bi an şaşırdım. Eşim geçenlerde listeye ığdırı ekleyince ufak bi üzüldüm orda nasıl yaşayacağız diye. Belki sınıra yakın yer öyledir. Çünkü komşu ülkenin sanayi dumanı tamamen ığdıra geliyormuş
uzaklardabiri bacım Adıyamana gelme de nereye gidiyorsan git delirmek üzereyim nefret ettim iyice
metemom_ neden kötü yönleri nedir bilgilendirir misiniz
Deletedmom_99 sınıra yakın yer öyledir belki bilmiyorum ama Iğdır çok güzel ve yeşil çoğu yeri ben çok özlüyorum çıkarsa da korkma çabuk adapte olursun
uzaklardabiri bizde haziranda Allah’ın izniyle gidecez doğuya inşallah iyi yerlere verirler
uzaklardabiri depremden sonra kiralar uçtu yıkık dökük gece kondulara 20 bin TL istiyorlar gezecek bir yeri yok sıkıntıdan çatlarsın çarşısı dahi yok alışveriş yapacak kısacası köye git burdan iyidir
uzaklardabiri gözünüz kapalı kesinlikle vanı öneriyorum harika bir şehir eğitimi konforu ev kiraları bir çok yere göre çok iyi 👍🏻 yazları harika bir şehir
Bume inşallah hakkımızda hayırlısı 🌸
metemom_ teşekkür ederim 🙏
tebessumm_02 teşekkürler 🌸
Diyarbakır’ı önermem. Ev sahiplerinin gözü dönmüş. Batman’ın insanı da iyiydi şehirde güzeldi.