Zuhrezuhre ha bir de online hizmet veren bir Dr var alaninda basarili ona Instagramdan sonuclari atip duruma gore online hasta olarak kabul ettigi hastalar varmış testleri,tahlilleri istiyor ona göre yol ciziyor bildigim kadariyla ameliyatlik bir sey yoksa

Talyaninannesi devlette de sperm testi verdik onda kruger tekniği ile bakılmadı maalesef ben de ilk etapta devlette başladım ve bir kutu folikasitle eve geri geldim ☺️ o gün bugündür eşim devlet hastanesine gitmek istemiyor ama özelde çok yoruyor iki arada bir derede kaldık 😔

Merymuro hiç duymadım adını biliyorsanız beni de bilgilendirin lütfen faydanın kimden nereden geleceği belli olmaz 😌🙏🏻

Zuhrezuhre Çok haklısınız ya Allah yardımcınız olsun. Ama tüp bebek denemeden birkaç ay kürleri incelemenizi tavsiye ederim. Bizde işe yaradı belki sizde de yarar.

Merymuro ilk etapta öyle saçma sapan ilaçlara paralar döktük ki anlatamam şimdi de üroloğumuz Proxeed plus ve ımpryl verdi bu iki ilaç 3000 tl tuttu ve 3 ay kullanılmasını istiyor bakalım daha nerelere ne paralar vereceğiz diyerek aldık ilaçları eve geri döndük 😔

Talyaninannesi Şuan keçiboynuzu suyu hazırlıyorum eşime kabak çekirdeği ve incir yiyor her akşam sigarayı çok fazla tüketiyordu şimdi bırakmak kaydıyla 3 e indirdi epey zorlanıyor ama yapacak birşey yok başka da bir kür bilmiyorum maalesef 🤗

Zuhrezuhre Biz de keçi boynuzu ve zeytinyağlı incir kürü yaptık. Sigara çok etkiliyor, benim eşim de bırakmıştı. İnternete eşinizin sorunu neyse onu yazıp bakabilirsiniz. Sperm hareketini artıran kür gibi. Olur ya Allah’ ın izniyle. Kaç doktor gezdim, bana da tüp bebek kesin yaptırman lazım ona bile garanti vermiyoruz, başka türlü mümkün değil dediler. Bende de sorun vardı ayrıca. Çok şükür doğal yolla oldu.

Zuhrezuhre hayır üniversite değil şehir hastanesi üniversitelerde randevu bulmak zor önceden tepecik eğitim arastirmadaydi infertilite poliklinigi şimdi şehir hastanesine geçti hastane yeni olduğu için oraya geçtim bende. Rahim filmi eşinizin sonuçlarına vs bakıyorlar uzun süredir deniyorsaniz direk aşılama sürecine geçiliyor 2 iğneli asilamadan sonra da tüp bebeğe onay çıkıyor ilaçlar raporlu vs olduğu için ozellerin 3 te 1 fiyatına ya da yarısına falan mal oluyor

pnarpnar35 şu bayraklıya açılan yeni hastaneden bahsediyorsunuz galiba yanlış anlamadıysam o hastaneyi arayıp bilgi almak şart oldu anlaşılan umarım bende çok geçmeden kafamdaki soruların cevabını bulabilirim çok teşekkür ederim ☺️

Zuhrezuhre evet evet orası infertilite poliklinigi diye ararsınız normal kadın doğum bölümü değil bi araştırıp öğrenin belki beklentilerinizi karşılar inşallah hiç birine gerek kalmadan mucizeniz sizi bulur 🌸😊

Zuhrezuhre olur tabi kaç kişi var böyle. Umutsuzluğa asla kapılmayın. Birkaç ay deneyin, ovulasyon testiyle ovulasyon günlerinizi mutlaka değerlendirin. Çok zor biliyorum ama mutlaka sigarayı bıraksın eşiniz. Hem o parayı da birikiminize eklersiniz hem de sağlığı artmış olur. Bu süreçte de doktorlara biraz ara verin, doktorların farklı farklı yorumları insanı ne kadar üzüyor. Güzel haberler olursa da mutlaka yazın. Size dua edicem 🙏

Zuhrezuhre ben de Kahraman Kolday’a gidiyorum çok çok iyi bir doktor yazılan tüm önerileri araştırıp içine en sinen kişiye gidebilirsin elinizdeki sonuçlarla

Zuhrezuhre öyle maalesef artık özel doktorlar çok ciddi masraf oluyor ama konu çocuk olunca insan bütün imkanları zorluyor işte

ftmtl aynen öyle zaten her zaman şartları kısıtlı olanlar zorluk çekmez mi bu hayatta 😔