pnarpnar35 şu bayraklıya açılan yeni hastaneden bahsediyorsunuz galiba yanlış anlamadıysam o hastaneyi arayıp bilgi almak şart oldu anlaşılan umarım bende çok geçmeden kafamdaki soruların cevabını bulabilirim çok teşekkür ederim ☺️

Zuhrezuhre evet evet orası infertilite poliklinigi diye ararsınız normal kadın doğum bölümü değil bi araştırıp öğrenin belki beklentilerinizi karşılar inşallah hiç birine gerek kalmadan mucizeniz sizi bulur 🌸😊

Zuhrezuhre olur tabi kaç kişi var böyle. Umutsuzluğa asla kapılmayın. Birkaç ay deneyin, ovulasyon testiyle ovulasyon günlerinizi mutlaka değerlendirin. Çok zor biliyorum ama mutlaka sigarayı bıraksın eşiniz. Hem o parayı da birikiminize eklersiniz hem de sağlığı artmış olur. Bu süreçte de doktorlara biraz ara verin, doktorların farklı farklı yorumları insanı ne kadar üzüyor. Güzel haberler olursa da mutlaka yazın. Size dua edicem 🙏

Zuhrezuhre ben de Kahraman Kolday’a gidiyorum çok çok iyi bir doktor yazılan tüm önerileri araştırıp içine en sinen kişiye gidebilirsin elinizdeki sonuçlarla

Zuhrezuhre öyle maalesef artık özel doktorlar çok ciddi masraf oluyor ama konu çocuk olunca insan bütün imkanları zorluyor işte

ftmtl aynen öyle zaten her zaman şartları kısıtlı olanlar zorluk çekmez mi bu hayatta 😔

Zuhrezuhre ankaradaysan Kaan Aydosu öneririm özelde. Üroloji için çok iyi bir doktor kendisi

Altin23 çok teşekkür ederim Rabbim herkese şifa versin inşallah 🫶🏻

Canım benim esimdede böyleydi Haziran’da varikosel ameliyatida yaptılar ama sonuç daha kötü oldu doktorun verdiği ilaç işe yaramadı bizde kendi kafamıza göre proxeed aldık 2 aydır kullanıyoruz nasip kısmet gerisi ama tek doktorla kalmayin bizim en büyük hatamız bu oldu lütfen başka doktorlarda görsün 😞

Zuhrezuhre ama merak etme nerede olursan ol bu durum birçok erkekte beslenme alışkanlığı alkol sigara gibi şeylere bağlı olarak olabiliyor korkma düzelecektir inşallah 🙏🏻

Cambardak__ çok geçmiş olsun arkadaşımın eşinin hem varikoseli var hem de tek testisli doğuştan ona rağmen iki tane çok güzel evlatları var ✨

Altin23 umarım düzelir umarım hak eden herkes bir gün ebeveyn olma şansını tadar ✨😌