pnarpnar35 İzmir’de iyi bir doktor bulmak çok zor üç senedir 6 tane doktor değiştirdik hiç biri sonuca götürmedi maalesef umarım bir gün bende istediğim gibi bir doktor bulabilirim 🙏🏻😢

Merymuro İzmir’de bir doktor bulmak zor, o iyi doktor için parayı bir araya getirmek daha zor 😞

Zuhrezuhre alsancak op dr kadir fatih uçar ..
      Bende oraya gidiyorum
      Aşılama ile orada gebe kaldım

Zuhrezuhre canım öncelikle tavsiyem tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırman. Ben 9.000 e yaptırmıştım. Medical point volkan emirdar bu doktora gitmeni tavsiye ederim. Muayene ücreti 2.250 ama tss yaptırırsan ücret ödemezsin. Kendisi aynı zamanda tüp bebek doktoru ve benimdr doktorum. Gerçekten izmir de en iyisi diyebilirim

Yozgee bana da israel aruhu önerdiler hiç duymuş muydunuz bilginiz vardır diye soruyorum umarım yanlış anlamazsınız 🙏🏻🫶🏻

bsrgns bana da bugün israel aruhu önerdiler belki duymuşsunuzdur yanlış anlamayın lütfen belki bilginiz vardır diye sormak istedim 🙏🏻

bsrgns evet aslında bu işe giriştiysek sağlık sigortası çok önemli ama biz Şuan sıfırı tükettik rahim filmi sperm testi muayeneler derken hep birikimden yedik böyle giderse küçük bir motorumuz var onu da satacağız sigorta için biraz para biriktirmek gerekecek yine bana beklemeler düşecek galiba 😔

Zuhrezuhre yok

Zuhrezuhre yok neden yanlış anlayayım☺️ hiç duymadım kendisini. Ben tüp bebek düşünürseniz irenbeyi önerebilirim ben de orda yaptırdım alper beye. Daha sonra normal hast geçtim volkan beye şansıma o da tüp bebek doktoruymuş yolumuza onunla devam ediyoruz. İrenbe de geçerli değil tss ama 1600 tl verip bütün ay geçerli oluyor muayenelerde. İlk muayene de ücretsiz. Gidip görüşebilirsiniz. Onun dışında maalesef biz de 150 yakın harcama yaptık:( hem de 1milyon borcumuz varken mecbur evimiz vardı bi tane onu satmak zorunda kaldık. Allah herkesin yardımcısı olsun

Zuhrezuhre ben de izmirdeyim 2-3 kez test yaptırdık morfoloji %3 %4 çıktı en fazla ama doktorlar hep normal diyip geçiyor ileri hareket de bana düşük geliyor doktorlar böyle deyince eşimi de ikna edemiyorum düzenli vitamin kullanmaya. 2 buçuk sene oldu biz de baktık üstesinden gelemeyeceğiz kaç kere aşılama tüp bebek yapacagimiz mechul şehir hastanesine gectik istersen bi görüş sende doc ve prof. dr ilgileniyor manevi olarak yipraniyoruz maddi olarak çok yipranmayalim bari diyorum artık 😕

bsrgns bizde Şuan irenbedeyiz eşimin sperm testini orada yaptırdık üç ay sonra tekrar görmek istiyormuş alim bey bizi umarım o zamana kadar güzel gelişmeler olur, mucizeler olur ✨

pnarpnar35 kesinlikle maddi yorgunluk insanın elini kolunu bağlıyor üniversite hastanesine mi gitmiştiniz o süreci hiç bilmiyorum nasıl ilerliyor

Zuhrezuhre Devlet hastanelerinde bu testler yapılmıyor mu acaba? Hiç araştırdınız mı? Devlet hastanelerinde aşılama yapılabiliyor diye biliyorum. Yanlış anlamayın gerçekten hayat çok pahalı, doktorların bazıları da direk tüp bebek diye insanı yönlendirmeye bayılıyor. Tüp bebek süreci de uzun, yorucu ve garantisi olan bir şey değil. Doğal kürleri denediniz mi? Bence doğal kürleri ve doktorunuzun verdiği takviyeleri deneyin, stresi azaltın, kendinizi rahatlatın. Sağlıklı beslenin, yürüyüş yapın. Rabbim ne zaman verirse, bebişler ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyolar. İçinizi ferah tutun ♥️

Zuhrezuhre ha bir de online hizmet veren bir Dr var alaninda basarili ona Instagramdan sonuclari atip duruma gore online hasta olarak kabul ettigi hastalar varmış testleri,tahlilleri istiyor ona göre yol ciziyor bildigim kadariyla ameliyatlik bir sey yoksa

Talyaninannesi devlette de sperm testi verdik onda kruger tekniği ile bakılmadı maalesef ben de ilk etapta devlette başladım ve bir kutu folikasitle eve geri geldim ☺️ o gün bugündür eşim devlet hastanesine gitmek istemiyor ama özelde çok yoruyor iki arada bir derede kaldık 😔

Merymuro hiç duymadım adını biliyorsanız beni de bilgilendirin lütfen faydanın kimden nereden geleceği belli olmaz 😌🙏🏻

Zuhrezuhre Çok haklısınız ya Allah yardımcınız olsun. Ama tüp bebek denemeden birkaç ay kürleri incelemenizi tavsiye ederim. Bizde işe yaradı belki sizde de yarar.

Merymuro ilk etapta öyle saçma sapan ilaçlara paralar döktük ki anlatamam şimdi de üroloğumuz Proxeed plus ve ımpryl verdi bu iki ilaç 3000 tl tuttu ve 3 ay kullanılmasını istiyor bakalım daha nerelere ne paralar vereceğiz diyerek aldık ilaçları eve geri döndük 😔