İlaçları kullanan da mı yok 😣
Kruger testi YARDIMM 😔
Zuhrezuhre geçmiş olsun canım benim de 1 kürtajım var eşim sperm testi verdi sonuç kağıdı böyle değildi ama ileri hareket %30 diyor yani spermin yumurtayla buluşması diğerlerine göre nispeten yavaş gibi görünüyor.totalde 36 milyon sperm sayısı çıkmış bizde 90 milyon gibi bi sayı çıkmıştı normal dedi doktor sonuçlara ve hiçbir ilaç vitamin vermedi bize. Sonuç kısmında yazan şey de sperm yavaşlığı ve azlığı demek ama bu vitamin ve ilaçlarla düzeliyor diye biliyorum ben
- Düzenlendi
Zuhrezuhre bizim de sperm testi yapılmıştı düşük ve az hareketli diyip aynı ilaçları verdiler sonra beklenen düzeye ulaştı ama meğer sorun bendeymiş tüplerim alındı ve tüp bebek yaptık bence sayı normal görünüyor destekleyici ilaçlar yeterli olur gibi ama yine de bir doktora daha gidin emin olun 3 doktordan 2si aynı şeyi söylerse ona göre aksiyon alırsınız
Altin23 gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım çok korkuyorum 😔
ftmtl haklısınız galiba bir doktora daha görünmekte fayda var bu süreç beni çok korkutuyor yenilmiş gibi hissediyorum 😢
Zuhrezuhre gebelik için bir yumurta bir sperm yetiyor malum içinizi karartmayın lütfen biri daha yorumlasın mutlaka tüp bebekse de üzülmeyin ben de tüp bebekle hamile kaldım bu çağda her şeyin çaresi var rahat olun 🙏🏻
Zuhrezuhre esinde biraz şekil bozukluğu ve hareket yavasligi var canım benim eşimde de var biraz son aşılamamdan önce kısa bi süre proxeed kullandı eşim aşılama sonuçlarında ileri hareket 76 ya çıkmıştı asilamam tutmadı ama baya bi artış olmuştu ilaç ise yarıyor diye düşündük sıkma canını bu sonuçlardan çok daha düşük olup hamile kalanlar var tamamen nasip işi eşime de bu sonuclarla olur dediler 🤷♀️🌸
Zuhrezuhre %2 normal,cok kotu bir deger degil bu platformda %0-1 ile gebelikler okudum iyi bir doktora gorunmenizi öneririm
ftmtl çok haklısınız bu zamanda herşeyin illaki alternatif bir çaresi var ama hayat bildiğiniz üzere çok pahalı sadece bu sperm testi için bile 5500 tl ödemek bazen insanın çok zoruna gidiyor ☹️
pnarpnar35 İzmir’de iyi bir doktor bulmak çok zor üç senedir 6 tane doktor değiştirdik hiç biri sonuca götürmedi maalesef umarım bir gün bende istediğim gibi bir doktor bulabilirim 🙏🏻😢
Merymuro İzmir’de bir doktor bulmak zor, o iyi doktor için parayı bir araya getirmek daha zor 😞
Zuhrezuhre alsancak op dr kadir fatih uçar ..
Bende oraya gidiyorum
Aşılama ile orada gebe kaldım
Zuhrezuhre canım öncelikle tavsiyem tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırman. Ben 9.000 e yaptırmıştım. Medical point volkan emirdar bu doktora gitmeni tavsiye ederim. Muayene ücreti 2.250 ama tss yaptırırsan ücret ödemezsin. Kendisi aynı zamanda tüp bebek doktoru ve benimdr doktorum. Gerçekten izmir de en iyisi diyebilirim
Yozgee bana da israel aruhu önerdiler hiç duymuş muydunuz bilginiz vardır diye soruyorum umarım yanlış anlamazsınız 🙏🏻🫶🏻
bsrgns bana da bugün israel aruhu önerdiler belki duymuşsunuzdur yanlış anlamayın lütfen belki bilginiz vardır diye sormak istedim 🙏🏻
bsrgns evet aslında bu işe giriştiysek sağlık sigortası çok önemli ama biz Şuan sıfırı tükettik rahim filmi sperm testi muayeneler derken hep birikimden yedik böyle giderse küçük bir motorumuz var onu da satacağız sigorta için biraz para biriktirmek gerekecek yine bana beklemeler düşecek galiba 😔
Zuhrezuhre yok
Zuhrezuhre yok neden yanlış anlayayım☺️ hiç duymadım kendisini. Ben tüp bebek düşünürseniz irenbeyi önerebilirim ben de orda yaptırdım alper beye. Daha sonra normal hast geçtim volkan beye şansıma o da tüp bebek doktoruymuş yolumuza onunla devam ediyoruz. İrenbe de geçerli değil tss ama 1600 tl verip bütün ay geçerli oluyor muayenelerde. İlk muayene de ücretsiz. Gidip görüşebilirsiniz. Onun dışında maalesef biz de 150 yakın harcama yaptık:( hem de 1milyon borcumuz varken mecbur evimiz vardı bi tane onu satmak zorunda kaldık. Allah herkesin yardımcısı olsun
Zuhrezuhre ben de izmirdeyim 2-3 kez test yaptırdık morfoloji %3 %4 çıktı en fazla ama doktorlar hep normal diyip geçiyor ileri hareket de bana düşük geliyor doktorlar böyle deyince eşimi de ikna edemiyorum düzenli vitamin kullanmaya. 2 buçuk sene oldu biz de baktık üstesinden gelemeyeceğiz kaç kere aşılama tüp bebek yapacagimiz mechul şehir hastanesine gectik istersen bi görüş sende doc ve prof. dr ilgileniyor manevi olarak yipraniyoruz maddi olarak çok yipranmayalim bari diyorum artık 😕
bsrgns bizde Şuan irenbedeyiz eşimin sperm testini orada yaptırdık üç ay sonra tekrar görmek istiyormuş alim bey bizi umarım o zamana kadar güzel gelişmeler olur, mucizeler olur ✨
pnarpnar35 kesinlikle maddi yorgunluk insanın elini kolunu bağlıyor üniversite hastanesine mi gitmiştiniz o süreci hiç bilmiyorum nasıl ilerliyor