Hanne tamam mutlaka okuycam çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ecece rabbım ıyı bakan goz nasıp etsın bu sadece bebeklere cocuklara hamılelere degl tm ınsanlara gecerlı yanı bır hamıle gecer yanından belkı onun bebegı olmuyodır ıcınden gecer neguzel hamıle dıye goz eder haset eder bılmeden yer gok dua ustune duanızı edın rabbıme sıgının
    miniko tabikide bi bizim çocuğumuz yok ama nazara inanan biriyim ve insanlar kurandan ayet okuyarak değip değmediğinr karar veriyorlar lütfen kimse kimsenin inancını yargılamasın kimse istemez zaten nazar olsun yada bu güzel bi şey değil zaten nazar var diye övünülcek
      031965 babam kurandan bi kaç ayet okuyo hiç bilmiyorum ama internete nazar duası yazsanız dinleseniz olur bence 🙏🏻 Bide bol bol ayetel kürdi okuyun okurken esnerseniz zaten nazar oluyo
        Canım benim de başıma geldi aynısı.Ben başta pek kimseye söylemek istemedim sadece aileler bilsin dedim kayınvalidem herkese yaydı.Sonra maalesef zor günlerim oldu nazar,büyü artık ne dersen.Ama Allah’ın takdirinden büyük değil hiçbirşey.Allaha teslim ol inşallah bir sorun çıkmadan alırsın yavrunu kucağına.Ben de 32.haftadayım bana da dua et inşallah 💕
          bulutunannesi33 ben zaten hep başkalarına en son kendime dua ederim gerçekten allah herkese akıl fikir ve inanç versin iyi niyet bide 🙏🏻
          Ecece bende inanıyorum nazara ama yani abartiyirsunuz belkide kimsenin umru bile değilsiniz.etrafimda var bu tarz insanlar herşeyi nazar ettikleri için kendilerini bildikleri için nazar nazar diyorlar ve çok nazar oldum diyen kişi asıl nazar eden kişidir diye biliyorum.
            NurDemir ay almak istediğim mesaj tamda buydu bencede bişey olmaz Allah’ın izniyle onlar daha melek Allah onları korur sanada dua edicem canım sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
            Ecece dün mecbur kalıp işyerimdekilere söylemek zorunda kaldım kahverengi akıntım oldu akşam hastanelik oldum ağlamaktan öldüm doktor ilk göremedi kalp atışını ciğerim söküldü şimdi progestan kullanıyorum 6+4üm bana dua eder misin 😓
              miniko zaten değecek durum var değmicek durum var insan biraz evet kendisi çekiyo ama üstümde ağırlık vardı rahatlıyım diye okuttum ve çok kötü nazar çıktı hemen fotoğrafı attıktan sonra zaten değmesin kimseye değmesin
                Gamzelibebek ederim tabi onla bağlantılı olduğunu düşünme yinede içini ferah tut o haftalarda düşük riski olduğu için genelde herkes kullanıyo bol bol dinlen Sen ben sana yinede dua ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
                Ecece bende çok inanırım nazara benimde nazar değdirdiğine inandığım birkaç kişi var hamime olduğumu öğrendikleri gün hiçbir şeyim yokken birden sancılandım erken doğuruyorum sandım meğerse böbrek taşı düşürmüşüm.Onunla bir alakası varmı bilmiyorum ama ben ona bağlıyorum nefisleri kirli çünkü iyi niyetle bakmıyorlar insana dikkatli olmakta fayda var
                  Ecece neyse bence çok kafana takma bazen icime doğuyor benim 😊 sende nazar felan yok abartı var.hayırlısı ile kucağına alırsın inş
                    Mortutku çok geçmiş olsun doğru söylüyorsunuz ama insanlar nasıl böyle düşünebiliyo ya ben düşmanım olsa onun hakkımda bile asla sağlığıyla ilgili yada başk şeyle ilgili kötü düşünemem
                    miniko ay hadi bakalım inşallah 🙏🏻🙏🏻 Amin inşallah hepimiz ❤️
                    Ecece esneme olayını bilmiyodum bakıcam bi eşim evdeyken açayım. Biri bana pantolonun ne güzelmiş Dediği zaman bile aynı gün fermuarım bozulabiliyor 😂 yani nazar değil de ne bu