Nazar değdi
Ecece dün mecbur kalıp işyerimdekilere söylemek zorunda kaldım kahverengi akıntım oldu akşam hastanelik oldum ağlamaktan öldüm doktor ilk göremedi kalp atışını ciğerim söküldü şimdi progestan kullanıyorum 6+4üm bana dua eder misin 😓
Gamzelibebek ederim tabi onla bağlantılı olduğunu düşünme yinede içini ferah tut o haftalarda düşük riski olduğu için genelde herkes kullanıyo bol bol dinlen Sen ben sana yinede dua ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ecece bende çok inanırım nazara benimde nazar değdirdiğine inandığım birkaç kişi var hamime olduğumu öğrendikleri gün hiçbir şeyim yokken birden sancılandım erken doğuruyorum sandım meğerse böbrek taşı düşürmüşüm.Onunla bir alakası varmı bilmiyorum ama ben ona bağlıyorum nefisleri kirli çünkü iyi niyetle bakmıyorlar insana dikkatli olmakta fayda var
Ecece bugün bende ustumde nazar oldgnu ogrendim kadin esnemekten konusamadi resmen gozlerim cok kotu oldu dedi nas felak ayetel kursi bide kuranda gecen 2 3 ayet varms nazar icin onlari oku
miniko soruyu soran hanımefendiyi kastetmiyorum ama bu yorumunuza o kadar çok katılıyorum ki 🤪🤪 Ne demiş Demet ablamız 'nazar olsam bile değmem sana' 😂😂😂
ebrarmom08 ay canım ya Allah kem gözlerden korusun bu Arada adından tanıdım biz senle aynı gidiyoduk sanırım dimi haftalarımız ?
Ecece 11 haftalgz cnm biz
ebrarmom08 bizde 😍