Kızlar ben nazara çok inanan biriyim babamda bu konularda çok hassas dedelerinden kalma bi el almış nazar duası okuyabiliyo esneyince nazar demek
Ben 3 aylık hamileyim şuana kadar kimseye sormadan söylemedim hatta çok küçükken sorsalar bile reglim geçti ama bilmiyorum dedim ama dün annemler gittim herkes anlıyo artık hamilr olduğıumu bende hep dua ettirdim sonra instagramda artık paylaşmak istedim bi fotoğrafımla paylaştım dün akşam vr bugün üstünde aşırı ağırlık vardı babama okuttum çok kötü nazar değmiş 😥 ama bu sonuçta söylenicrk bişey bebeğimi etkilermi
    Ecece nazar gerçektir siz de kendinize bol bol okuyun. Zaten bu nedenle çoğu kişi paylaşmak istemez. Ben de ne zaman birine söylesem bi de karşı taraftan olumsuz bi enerji hissetsem hastanelik olurdum. Rabbim korusun hepimizi her türlü şerden..
      Ecece banada cok fazla nazar deger bebekligimden beri boyleymsm cok cekmia hatta annem ilk hamileligimde herkes duydu esimin ailesi koydekilere kadar soylemis bn aile arasinda kalsn istemistm 17. Haftada dusuk yaptm bu hamileligimde kimseye soylemek istemedim bayada söylemedik sonra mide bulanrm artinca mecbur esim annesine bnde anneme soyledim ama kimseye soyleyn dedik annem ablama bile soylememis esimin annesi yine yaymis herkese cok korkuorm bi teyze var tanidigim her gittigimde ona okutuorm kadin fenalasio bana okuyunca ins bisey olmaz allah kotu gozlululeri kor etsin
        dml33 ay amin inşallah sakınan göze çöp batar Söyle gitsin diyorlar insan arada kalıyo
          Ecece herkes soyluyo bisey olmuyo ben soyluorm kendim kotu oluorm allah korusun nazardan kotu niyetli insandan sag saglim dogsun bebislerimizde
            dml33 aynen öyle ya bu arada sizede çok geçmiş olsun 17.haftadaki düşüğün sebebi neymiş peki
              Ecece 17 hafta kontrole gittik doktor suyu bitmis dedi neden bitti nasil bitti valla kac ay oldu bn anlamadm sizinti seklinde gelmis olabilir dediler ama 5 doktora gittim hicbiri bisey demedi tam anlamda dusuk yaptirdilar sonra kurtaj iste 4 ay sonra tekrar hamile kaldim 20 haftalik oldk allahim onun omrunu buna versn diorm sadece
                Yıldız’ın düşüktür. Hayatımda hiç nazar değmedi bana😁 çok da inanmıyorum belki ondandır
                  Ecece benım annem bana ve ogluma okur ozelıkle oglum dgduktan snra her okudugunda annem esnemeyı bırak gozlerınden yaslar akar 🙄 topragın altında yatanlarn yarısı nazardan derlr hep 🙄
                    dml33 çok geçmiş olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻
                      Ecece sagol canim ins herkes saglikla alir kucagina 😘
                      Ya ne okuyosunuz söyler misiniz? Okuyamasam da sesli açayım. Bana da çok değer bir gün iyiyim desem ikinci gün kötü olmasam olmaz
                        Medusa bende inanmayanlara yani çok aklına getirmeyenlere değmediği duymuştum birazda biz çekiyomuşuz sürekli düşünerek aman değmesin zaten 🙏🏻
                          Ecece brn anlamıyrm ınsan neden haset eder goz eder ben evlatlarıma krnımdakıde dahıl dua ederken rabbım sen gorunur gorunmez kotuluklerden kotu gozden pıs nefesten koru kolla derım 🤲🏻
                            Ecece bnde disari cikinca eve gelip bayiliyorum resmen icim geviyr esim okuyor beni gozlerinden yas akiyo ağla ciksin dua okuyamazsan aglayincada cikiyo
                              Ecece he da bi senin co cugun var nazar oldun oku kendini geç sinirvoluyotum böyle insanlara oto b nazar diyorlar.
                                Ecece
                                Bizde nazar hayvani kazana insani mezara koyar derler, habis ruhlu insanların nazari bakışları çok etkiliyor eğer yıldızınız dusukse, kendinizi biliyorsanız fotoğraf vs paylasmayiverin, insan heves ediyor evet ama sonu kötü olabiliyor. Birde nazar değer mi korkusuyla sürekli yaşamamak lazım çünkü onu çağırmış oluyorsun bir nevi üzerine getiriyorsun yani.
                                  Ecece aynen öyle ben iyi düşün iyi olsunculardanım ☺️ Bi kaynanam çok bakınca modum düşüyor renkli gözlü bi kadın. Sonra anlıyor herhalde başka tarafa bakıyor 😂 daha başka kimsenin nazarı değmez bu zamana kadar