bulutunannesi33 ay Allah herkesi korusun hele o küçücük karnınızdaki melekleri kötülüklerden korusun 🙏🏻
Nazar değdi
Ya ne okuyosunuz söyler misiniz? Okuyamasam da sesli açayım. Bana da çok değer bir gün iyiyim desem ikinci gün kötü olmasam olmaz
Ecece brn anlamıyrm ınsan neden haset eder goz eder ben evlatlarıma krnımdakıde dahıl dua ederken rabbım sen gorunur gorunmez kotuluklerden kotu gozden pıs nefesten koru kolla derım 🤲🏻
Ecece bnde disari cikinca eve gelip bayiliyorum resmen icim geviyr esim okuyor beni gozlerinden yas akiyo ağla ciksin dua okuyamazsan aglayincada cikiyo
Ecece
Bizde nazar hayvani kazana insani mezara koyar derler, habis ruhlu insanların nazari bakışları çok etkiliyor eğer yıldızınız dusukse, kendinizi biliyorsanız fotoğraf vs paylasmayiverin, insan heves ediyor evet ama sonu kötü olabiliyor. Birde nazar değer mi korkusuyla sürekli yaşamamak lazım çünkü onu çağırmış oluyorsun bir nevi üzerine getiriyorsun yani.
Bizde nazar hayvani kazana insani mezara koyar derler, habis ruhlu insanların nazari bakışları çok etkiliyor eğer yıldızınız dusukse, kendinizi biliyorsanız fotoğraf vs paylasmayiverin, insan heves ediyor evet ama sonu kötü olabiliyor. Birde nazar değer mi korkusuyla sürekli yaşamamak lazım çünkü onu çağırmış oluyorsun bir nevi üzerine getiriyorsun yani.
bulutunannesi33 amin ama iyi gözle bakanlarında çok sevmekten aşırı anne babanın bile nazarının değdiği duymuştum ama onlar kötü düşünemicekleri için kötü bi etkisi olucağınıda düşünmüyorum
Ecece rabbım ıyı bakan goz nasıp etsın bu sadece bebeklere cocuklara hamılelere degl tm ınsanlara gecerlı yanı bır hamıle gecer yanından belkı onun bebegı olmuyodır ıcınden gecer neguzel hamıle dıye goz eder haset eder bılmeden yer gok dua ustune duanızı edın rabbıme sıgının
Buseamaikizlerburcu okudular zaten ama bide ağlıyım ben bi 😥
Ecece özellikle seviyor, seviniyor - muş gibi yapanlardan korkacaksınız..
Canım benim de başıma geldi aynısı.Ben başta pek kimseye söylemek istemedim sadece aileler bilsin dedim kayınvalidem herkese yaydı.Sonra maalesef zor günlerim oldu nazar,büyü artık ne dersen.Ama Allah’ın takdirinden büyük değil hiçbirşey.Allaha teslim ol inşallah bir sorun çıkmadan alırsın yavrunu kucağına.Ben de 32.haftadayım bana da dua et inşallah 💕