Benimde 22 ocakta olmam lazımdı olmadım adet belirtisi de yok gebelik belirtisi de yok ama hep normalde 2 gün gecikirim zaten

nurellmas7 hiç bir belirttim yoktu yemin ederim hâlâ yok doğum yapıcam artık göbeğim bile yeni çıkmaya başladı dalga geçtiler

Elif3419 ozgure gitmistim ama beğenmedim bıraktım . Düşük riskim vardı ailem istanbuldaydi orada gittim doktora ben doğurdum bile :) 15 aylık kızım .. ama körfez Marmara İsmail beyi oneririm 2. Bebeğim olursa mutlaka gideceğim tek doktor

Azra41 ayy maşallah😄 bende eray çalışkana gitmeyi düşünüyorum duydunmu hiç

Azra41 gebelikle regl belirtileri hemen hemen aynıymış zaten canım evet haklısın Allah evladını sana bağışlasın 🌷

Sinemm68 bi 2 gün daha gelmezse bekleyeyim diyorum aslında sanki erken davranıyormuşum gibi geliyor😇😅

Denizzkumsal daha önce 2 gün gecikmeyle yapmıştım negatifti biraz daha beklemek istiyorum aslında şöyle gelmezse bi 5 gün kadar 🌷

Tabıkı herkesın yumurtlama gunu mutlaka farklı ama ben regle 5 gun kala 83 degerle ogrendım o sebeple olma ıhtımalını dusundum gecmıs sızın 2 gun ondan 🙃

Denizzkumsal bende 28 günde bir adet oluyorum tam 14. Gün yumurtluyorum ya da 15 ovulasyonla takip ettiğimde olmuştu evet araştıra 1-2 gün geçilebiliyorum hep negatif görmüştüm şimdi dedim biraz daha bekleyeyim bi 5 gün kadar gelmezse direk kan veririm bakalım hayırlısı 🙏🏻😇🌷

Sabah kan vermiştim yine negatifff🥹🥹🥹 adetim 7 gün gecikti hala olmadım ama