Elifcamci tamam şimdi pozitifleri çektik üstümüze şuracıkta bekleyelim🤩🥳
Adet gecikmesi
Kızlar ümit yitirmeyin benim surat mayın tarlası gibi olmuştu ilk zamanlarda hatta kız olcak falan demişlerdi 😂
Haaala da çıkıyor
Kızlar benimde adetim 7 gün gecikti testlerde negatif çıkıyor hep yarın kan vericem bakalım daha önce 2 düşük yaşadım dua edin bana hayırlı sonuçlar alayım🤲🏻🤲🏻❤️
nurellmas7 ben öyle hamile oldum canım akıntım vardı adetolacak diye baya bekledim hatta karnım felan da ağrıyordu hamileymişim gebelik testi yap bence
nurellmas7 ben öyle hamile oldum canım akıntım vardı adetolacak diye baya bekledim hatta karnım felan da ağrıyordu hamileymişim gebelik testi yap bence
nurellmas7 benim karnım aşırı şişti ve oldum aha olucam diyordum . 5 gün geçti inanmamıştım test bı yaptım şak cikti. . doktora gittim hamilesin dedi amannndedim eve geldim eşime söylemedim baktım yok adet olmadim tekrar gittim doktora doktor dedi gebesin idrara sıkış gel neyse öyle ultrasondan gördüm ben şok lshsvshsbsb eve ağlaya ağlaya geldim 😅
Gggg-12 ay hadi inşallah canım peki hiç belirtin var mıydı bende hiç yok ne adet ne başka bişey
Elif3419 canım inşallah hayırlı haberlerle gel haber ver bize de dualarım seninle inşallah🌷
Byzlnz bende gelmez ise 7 gün gecikmeden sonra yapayım diyorum. Peki akıntım hep devam etti mi benim kesildi gecikme yaşadığımdan beri akıntı durdu kupkuru
Azra41 ay maşallah çok sevindim canım peki regl ağrısı yaşıyor muydun 5 gün boyunca canım
nurellmas7 ben son adet oldugumda 2 gun adet oldum sonra tamamen adetim kesildi hic gelmedi 1.5 gun boyunca 1.5 gun sonra yarim gin boyunca yine kanamam oldu kesildi cok sasirmistim. Ertesi ay adet olmadim hamile oldugumu igrendim suan 21+4 uz ❤️ Allah gonlunuze gore versin.
nurellmas7 Allah razı olsun canım 🤍
Aminealeyna evet gerçekten her bünye farklı maşallah allah bağışlasın kucağınıza almayı nasip etsin🌷
Benimde 22 ocakta olmam lazımdı olmadım adet belirtisi de yok gebelik belirtisi de yok ama hep normalde 2 gün gecikirim zaten
nurellmas7 hiç bir belirttim yoktu yemin ederim hâlâ yok doğum yapıcam artık göbeğim bile yeni çıkmaya başladı dalga geçtiler
nurellmas7 evet kuzum hatta dedim ya oldum olucam aha oldum aha olucam aşırı sancım vardı.