Minikkalp04 evet bende bazen öyle olurum en fazla 2 gün gecikmiştir inşallah hayırlı haberler alırız 🌷
Adet gecikmesi
nurellmas7 test yapsanız çıkar aslında ama
Gggg-12 ne kadar güzel şanslısınız vallahi maşallah😇☘️
nurellmas7 test yapsanız kanda bellı olur dıye dusunuyorum deger dusukte olsa gozukur
Azra41 gebelikle regl belirtileri hemen hemen aynıymış zaten canım evet haklısın Allah evladını sana bağışlasın 🌷
Sinemm68 bi 2 gün daha gelmezse bekleyeyim diyorum aslında sanki erken davranıyormuşum gibi geliyor😇😅
Denizzkumsal daha önce 2 gün gecikmeyle yapmıştım negatifti biraz daha beklemek istiyorum aslında şöyle gelmezse bi 5 gün kadar 🌷
Tabıkı herkesın yumurtlama gunu mutlaka farklı ama ben regle 5 gun kala 83 degerle ogrendım o sebeple olma ıhtımalını dusundum gecmıs sızın 2 gun ondan 🙃
Denizzkumsal bende 28 günde bir adet oluyorum tam 14. Gün yumurtluyorum ya da 15 ovulasyonla takip ettiğimde olmuştu evet araştıra 1-2 gün geçilebiliyorum hep negatif görmüştüm şimdi dedim biraz daha bekleyeyim bi 5 gün kadar gelmezse direk kan veririm bakalım hayırlısı 🙏🏻😇🌷
nurellmas7 Allah razı olsun çok teşekür ederim
Kızlar ben dostinex kullanıyorum prolaktin yüksekliği için 3.günüm oldu bugün adet gecikmesi kullanan var mı aranızda kullanıpta adeti geciken
nurellmas7 yok canım aslında geçmiş sonuçta
Elif3419 hayırlısı canım, geç döllenme olma ihtimali olabilir mi acaba?
- Düzenlendi
Sinemm68 eşime söyledim gelirken test alacak sence yarın sabah mı yapayım
nurellmas7 yani ben ilk hamileliğimde adetim bir gün geçmişti akşamına yapmıştım şimdide yapabilirsin
Sinemm68 ne güzel Allah bağışlasın🙏🏻 hep negatif gördüğüm için elim gitmiyor bir türlü pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyip cesaretimi toplarsam yapacağım🤭😇☘️
nurellmas7 bende 22 ocakta olmam gerek ama henuz olmadim bekliyorum bende akintinaz az oluyor gogus hassasiyeti var hayrlsi olsun insllh haberin bizede?
Gamze_dn hayırlı olsun hepimiz için güzel haberler verelim inşallah🌷