Arkadaşlar merhaba, 22 Ocakta adet olmam gerekiyordu, iki gün geciktim. Sorum şu hani adete yakın akıntı olur ya hissedersin gelecek diye 21 Ocakta aynı onu yaşadım dedim bu sefer de olmadı. Ve o gün akşam kesildi ve iki gündür akıntım yok tertemiz normalde ıslaklık olur wc giderim gelmiş mi diye hiçbirşey hissetmiyorum. Aranızda hiç bi durumu yaşayıp gebe oldugunu öğrenen oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim😇

Benimde aynı şekilde 22 ocakta adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım doktorumuz ayın 16sında ilişki önerdi acaba oldu mu olmadı mı bilmiyorum 1 hafta sonra olmazsam test yapıcam. İnşallah hamileyizdir🤩

Elifcamci amin inşallah bu ay hayırlı haberler alırız🥰 bende bi hafta gecikmesini bekliyorum peki böyle farkettiğin belirgin belirtilerin var mı canım ?

Vücudumda çok belirgin bir değişiklik hissetmiyorum aslında akıntım azaldı bide sık sık idrara çıkıyorum göğüs hassasiyetim falan yok bir de regl olacakmışım gibi bir kaç tane sivilcem çıktı benim fakat olmadım daha inşallahta olmam 🤩

Birde dostinex adlı ilacı kullanıyorum ben hormon ilacı onu kullandıktan sonra gebe kalma ihtimali yükseliyormuş sanırım bakalım

Elifcamci evet kesinlikle birbirimize haber vermeliyiz 🤣 şu 1 tane sivilce çıkmasaydı biraz daha ümitli olacaktım😵‍💫😅

Off evet o sivilce benide çok tereddütte bıraktı ama üzülmek yok yola devam😂

Kızlar ümit yitirmeyin benim surat mayın tarlası gibi olmuştu ilk zamanlarda hatta kız olcak falan demişlerdi 😂

Kızlar benimde adetim 7 gün gecikti testlerde negatif çıkıyor hep yarın kan vericem bakalım daha önce 2 düşük yaşadım dua edin bana hayırlı sonuçlar alayım🤲🏻🤲🏻❤️

nurellmas7 ben öyle hamile oldum canım akıntım vardı adetolacak diye baya bekledim hatta karnım felan da ağrıyordu hamileymişim gebelik testi yap bence

nurellmas7 ben öyle hamile oldum canım akıntım vardı adetolacak diye baya bekledim hatta karnım felan da ağrıyordu hamileymişim gebelik testi yap bence

nurellmas7 benim karnım aşırı şişti ve oldum aha olucam diyordum . 5 gün geçti inanmamıştım test bı yaptım şak cikti. . doktora gittim hamilesin dedi amannndedim eve geldim eşime söylemedim baktım yok adet olmadim tekrar gittim doktora doktor dedi gebesin idrara sıkış gel neyse öyle ultrasondan gördüm ben şok lshsvshsbsb eve ağlaya ağlaya geldim 😅