Badem089 bana bağlı şuan açılmam yok son kez o günde baktırcam yoksa sezaryen istiyorum birde sancıyla yorulmak istemiyorum

Badem089 aynı durumda yattım suni sancı verildi 2 cm açıklık vardı hiç sancım yokdu inşallah o gün gelene kadar kendi sancıların gelir o surecin doğal evde olması daha dayanilabilir çünkü

Badem089 hayırlısı olsn cnm 36 haftalığım bebek makat gelişi doktor sezeryan olur dedi dönmesi zor dedi ama aşırı sancılar var nst de sürekli sancı çıkıyor ama bir cm bile açılma yok bakalım şimdi kontrole gideceğim eğer nst de yine sancı çıkarsa yatış verecek galiba bebeğe de bakacak dönmüş mü diye bakalm

Badem089 suniyi kabul ettiniz mı bebıs kac kılo canım bende 38+5 deyim 2 gun once 3600 dedi normal doguma müsaitmiş cuma gunu tekrar kontrol var catı baktı lekelenme yasadım 2 gun ama gelen giden olmadı 😂 normal dogum cok istiyorum ama sunide istemiyorum Gelesi de yok gıbi 3800 u gecerse sezaryan olur diyor doktor bu arada devlete gidiyorum bide sizin de karnının taş gibi oluyor mu bende aşırı oluyor cok kotu bısey

Badem089 bide bu sertleşme sırasında baskı veriyor asagya o zaman agrım oluyor onun dısında yok agrı sızı

Kerimedemir insallah ya zaten her gün sanci çekiyorum dontor yalanci sanci diyor bı turlu gerçek sancilari cekemedim

gncglozclk valla cuma belli olacak cumada acilma olmazsa mecbur kahul edeceğim pazartesi alacaklar insallah pazartesi gelmeden kendi sancilarim baslar 🥹 ben hic anlamiyorum ya evet sert oluyor ama bebek hareketi heralde diyorum yani bu sertlesme olayini bı türlü anlayamadim 😅

gncglozclk benim asagida hep agri var bide belim ve kasiklarim agriyor sertlesme nasil oluyor bilmiyorum karnim sertte oluyor yumusakta

Badem089 aynı haftadayız benimde kanalda 2 cm açıklık var sancı var ama 2 haftadır böyle gelmiyor 😵‍💫

Badem089 evet kanaldaymış ama yurtdışındayım ben son ana kadar bekletiliyor genelde bakalım nasip artık Rabbim hepimize bi avazda evlatlarımızı kolay bi doğumla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥹

Badem089 kasılma oluyormus ama nts de sancı cıkmıyor bende bazılarında cıkıyormus

Badem089 dün nst çektik yine sancılar durmuş hiç sancı çıkmadı bebekte baş aşşa dönmüş 🙈 şuan herşey yolunda