aycaoztas o an hiç düşünmedim onu normal doğum yaptım hemde 16 saat sancı çektim ama Rabbim bi güç veriyor
EEsraaa4242
- 14 gün önce
- 30 May 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Gebelikte nabız yüksekligi ve kalp çarpıntısı tartışmasında
- Gebelikte miyom sezeryan yerinde tartışmasında
Cattu normal doğum yaptım ama sezeryana alınabilirdim çünkü miyom kaynaklı çok sancı çektim 16 saat bebek inmedi ama şükür bi sıkıntı olmadı
- Kızlar nar yediim!! tartışmasında
Civciv_ ben gebeliğim boyunca hergün yedim😂
- Panik atak anksiyete çarpıntı normal doğum♥️🥲 tartışmasında
Anneadayiii__ yok sancıdan aklıma gelmedi ki hiç bi an önce doğsun diye nefese odaklandım
- Anksiyete panik atak anneleri tartışmasında
Dreamssss bende vardı ama yeni doğum yaptım hemde 16 saat agrı çekip normal doğum yaptı içinizi hep ferah tutun herşey geçiyor ben ölecem korkusuyla hamilelik geçirdim ama Alllaha şükür herşey geçiyor kafana dagıtmaya çalış bol bol dua tevekkül et bebişini kucagına alınca herşeyi unutcaksın♥️🤲🏻
TubaY- hiç korkmayın doğumda zaten aklınıza gelmiyor ama hamilelikte çok zorluyor bol dua edin zikir çekin
littlefish teşekkür ederim evet kan takviyesi almadım ama kan çok kaybettim diye ilk gün full yattım 7 cm di benim
Kızlar bende doğurdum Benim süreç çok zorlu süreçti ama panik atakmış anksiyeteymiş çarpıntılarmış çok tedirgindim ama onlardan asla korkmayın o an aklınıza onlar inanın sancıdan gelmiyor bide benim süreç çok zordu büyük bi miyomum vardı bebeğin inmesini engelledi 16 17 saat sancı çektim sezeryana dönebiliriz dediler ama çok şükür son anda kızım indi iyice suyum patladı doğumhanedede çok uzun kaldım miyom beni mahvetti açıkcası çok kanamam oldu doğumum uzun oldu ama şükürler olsun kızımı kucağıma aldığımda herşey bitti ben son ay artık kafayı yemek üzereydim napcam nasıl yapcam diye ama şükürler olsun Rabbim gerçekten güç veriyor kendinizi hep yüksek tutun asla korkmayın herşey kendiliğinden oluyor. Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻🥰
- 39+5 tartışmasında
Badem089 evet kanaldaymış ama yurtdışındayım ben son ana kadar bekletiliyor genelde bakalım nasip artık Rabbim hepimize bi avazda evlatlarımızı kolay bi doğumla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥹
- 39+5 tartışmasında
Badem089 aynı haftadayız benimde kanalda 2 cm açıklık var sancı var ama 2 haftadır böyle gelmiyor 😵💫
- Yurt dışında hamile olup ve ya yeni doğum yapan anneler tartışmasında
Bende 3 gün bırakmıyorlar diye biliyorum
- Kahverengi lekelenme tartışmasında
Tubaycl benim gebeliğin başında ara ara oldu ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım normal dediler şuan 39 haftalığım
- 38.hafta çatı muayenesi sonrası kan tartışmasında
Zyszk bendede baya öyle kanama olmuştu doktor normal dedi hatta 2 gün hafif devam etti 36 haftadayım şuan 39 olcam hala gelen yok😂
- Tahmini doğuma son 3 gün 😱😱sancı yok tartışmasında
Kızlar benimki kanala da girmiş ama yinede nefes darlığı oluyor sizde yaşıyormusunuz hala zaten yemek zor yiyorum acayip şişiriyor
Enu1004 Allah yardımcımız olsun ya ben hastaneye gidiyorum orda bakıyorlar hep sende gidebilirsin aslında
Enu1004 ben stuttgarttayım burda doğumu kiminle yapacagını bilmemek ne kadar kötü 🥹
Enu1004 siz nerdesiniz bende almanyadayım
Sevdamuharrem benimde kasılmalarım çok açılmamda var 2 3 haftadır ama gelen giden yok🥹
Melosunannesii ha küçükmüş daha 😊
Kimse yok mu