Kızlar bugün doktor kontrolünden çıktım bebeğim tam kanala girmiş açıklık vs yok sancı yok suyumda iyi cumaya kadar bekleyelim cuma da gelmezse pazartesi yatış vericem suni ile baslatiriz dedi sizde durumlar nasıl cumaya kadar en azından açılmam olurmu kafasi tam kanaldaymis
39+5
Badem089 aynı durumda yattım suni sancı verildi 2 cm açıklık vardı hiç sancım yokdu inşallah o gün gelene kadar kendi sancıların gelir o surecin doğal evde olması daha dayanilabilir çünkü
Badem089 hayırlısı olsn cnm 36 haftalığım bebek makat gelişi doktor sezeryan olur dedi dönmesi zor dedi ama aşırı sancılar var nst de sürekli sancı çıkıyor ama bir cm bile açılma yok bakalım şimdi kontrole gideceğim eğer nst de yine sancı çıkarsa yatış verecek galiba bebeğe de bakacak dönmüş mü diye bakalm
Badem089 suniyi kabul ettiniz mı bebıs kac kılo canım bende 38+5 deyim 2 gun once 3600 dedi normal doguma müsaitmiş cuma gunu tekrar kontrol var catı baktı lekelenme yasadım 2 gun ama gelen giden olmadı 😂 normal dogum cok istiyorum ama sunide istemiyorum Gelesi de yok gıbi 3800 u gecerse sezaryan olur diyor doktor bu arada devlete gidiyorum bide sizin de karnının taş gibi oluyor mu bende aşırı oluyor cok kotu bısey
Badem089 bide bu sertleşme sırasında baskı veriyor asagya o zaman agrım oluyor onun dısında yok agrı sızı
Kerimedemir insallah ya zaten her gün sanci çekiyorum dontor yalanci sanci diyor bı turlu gerçek sancilari cekemedim