HMH normalde iki dogumumda gorumcem kalmisti simdi nasipse 3.dogum olcak ilk dogum olana kadr esim kalsin istiyorum sonrasinda kendim de isimi gorurum gibi geliyor refakatcide kalinca kimse bisey yapmiyor kendim kalkip cocugu alip yedirebiliyorum ama bellide olmaz yine gorumcem kalabilir🤭
Doğumda Refakatçi Kim Olmalı?
- Düzenlendi
Damlaalyz bende devlet hastanesinde doğum yapmıştım özel hastaneyle pek fark göremedim ben açıkçası bu yönden korkunuz olmasın hastane duyumları da olumluysa.sadece bir kişi yanında kalabiliyor bu biraz sıkıntılı olabiliyo çünkü insan eşinin de yanında olmasını istiyor erkeklerin doğumhaneye girmesi yasak devlette ama ben sancı çekerken her rica ettiğimde doktor müsamaha gösterdi sağolsun eşim yanıma geldi sürekli..yani doktor olarak vicdanlı birine denk gelirseniz gerisi halloluyor hiç tedirgin olmayın☺️
HMH kesinlikle ve kesinlikle anneniz olmalı ya da gerçekten sizi sizden fazla düşünen biri psikolojiniz zaten anormal oluyor kendi kendinizi toparlıyorsunuz ama biri muhakkak destek vermeli bu yüzden hem psikolojik hem normal yardım etmek anlamında sürekli sizinle ilgilenecek biri olması lazım geceli gündüzlü
HMH ilk benegımde annem kaldı yanımda 2. Doğumum da annem rahatsızdı birde covid di ortalık annemın hastaneye gelmesını bile istemedim çok yakın bir arkadaşım ve eşim kaldı yanımda ama süit odaydı 2 ayrı odaydı ara kapı vardı yanımda arkadaşım kaldı eşim yan odada uyudu çünkü sürekli gaz muhabbeti tuvalet muhabbeti yüzünden yanımda arkadaşımın olmasını istedim. Bu sefer devlette olucak doğumum onda da yengem kalıcak yanımda arkadaşım çalışıyor izin almasını istemedim yengem de abimin eşi zaten çokta samımıyız annem de 2 yasındakı oğluma bakıcak evde eşim kalamadığı için devlette erkek refakatçi olmuyormuş. Ama ben kayınvalidemin yanımda kalmasını istemem asla ne biliyim ne kadar olursa olsun nazınız niyazınız geçmiyor tabi zorunda kalanlar için bişey diyemem 🙏🏻💕
Benim annem kalicak ❤🙏🥰
HMH İlk ky kaldı hatırlamıyorum nedense 😂 ama faydası olmadı onu hatırlıyorum 2. De sancı da eşimle arkadaşım gece eşim uyudu çok iyi hatırlıyorum büyük pişmanlıktı 😂 3. De sadece arkadaşım olucak uyumadan beklerim ben diyor sağolsun kaynanamın haberi yok kendisi gelecek sanıyor ama sansın olsun benim ve bebeğimin rahatı mahremiyeti daha önemli annem olsa sadece annemi isterdim 😔
Tabi ki annem🫶🏻 Allah annelerimizin eksikliğini göstermesin inşallah ♥️
Mervenr00 keşkeee
HMH İlk doğumum da annem kaldı evimiz yakın diye eşim sık sık gelmişti aramıştı, özel hastaneydi. İkinci doğumum olacak nasipse yine annem kalacak inşAllah. Çünkü kanama vs oluyor ne bilim gaz çıkartmak gerekiyor, ben sezaryan oldum tuvalatten kalkamadığımda annemi çağırıyordum vs eşimden çekinirdim. Birde anne daha tecrübeli oluyor
Balmommyy hangi hastane
HMH doğumdan sonra odamda annem eşim ve annesi vardı 3 ü de kaldı
Mevlude_Sahin gerçekten o halde annenden çekinmeyip seni her halinle gören eşinden mi çekiniyorsunuz ?
HMH benim ilk özelde oldu eşim kaldı, o kadar güzeldi ki çok rahattı herşey yani ben sezaryen olduğum için yürümekte zorlanıyordum eşim tuvalette bile yanımda bekledi serumu falan tuttu, emzirme aralarında ben uyudum eşim zamanı gelince uyandırdı.
Şimdi ikinciyi devlette yapıcam ve kayınvalidem kalacak çok yüksek ihtimal iyi ilgilenir destek olur ama gece yapması gereken tesbihatlar falan oluyor çok uzun sürüyor ve aksatamaz onları ee benim uyumam mümkün olmayacak öyle olunca bilmiyorum nasıl olacak 🙄
istanbullugelin34 Kilis devlet hastanesi
Balmommyy AA hangi devlet hastanesiydi benim kimsem yok gelicek eşimi alırlar mı bebekle ilgilensin diye
HMH bence ya kendi annen yada eşin kayinvalidende aramdaki bağa bağlı durum rahat rdebilitsen guvenirsen oda olur