Kızlar yanınızda kim kaldı hastanede veya kalıcak ne düşünüyorsunuz bu konuda ve gerekçeleriniz neler?
Doğumda Refakatçi Kim Olmalı?
Adenala devlette eşe izin vermiyorlar 😮💨
Bebekannesiii_
Ben devlete gitmiyorum niye izin vermiyorlar ki yalnız mı kalacaksınız yatış verseler
Adenala kadının kalması lazımmış odalar iki kişilik olduğu için
Benim doğumumda eşim yanımdaydı, yanımda olduğunu bilmek iyi geldi. Eşim olmasaydı annem olsun isterdim başka kimseyle rahat edemem. İster istemez çekiniyor insan başkalarından kayınvalide vs
Bebekannesiii_
Anladım cnm
HMH eşimle birlikte çekirdek aile olarak geçirmek istiyoruz o geceyi ama annelerimiz de illa birimiz olsun diyorlar. Yalnız kalmak istediğimize ikna edemezsek muhtemelen annem, eşim ve ben kalacağız🙏🏽
Bende annem ve eşimi düşünüyorum nasipse😻
Benim annem kaldı çocuk bakımı konusunda rahat ettim ama motivasyon konusunda kesinlikle gözlerim eşimi aradı sancılarım geldiğinde ben ağladıkça o da ağladı 😁😁😁😁
Ben de eşimin kalmasını istiyorum özeldeyim kadın erkek ayrımı olacağını sanmıyorum, zaten hemşireler ilgileniyor diyorlar hastane kısmı çok zor değilmiş o yüzden eşimin desteğini istiyorum ☺️
HMH Allah nasib eder insaAllah da özel hastanede sağlıkla kolaylıkla doğumumu yapabilirim eger boyle olursa kesınlıkle eşimi isterim ama ola ki sorun oldu devlette yapmam gerekti ablamı isterim yanımda sadece
Sym_nr Annene hastanede eşim kalsın sen güzelce dinlen eve geçtiğimiz de yorulacaksın diyebilirsin canım güzelce . Annemle de rahat ederdim ama annem rahatsız uykusuz olmaması gerekiyor yorulmaması gerekiyor bu yüzden özel hastanede olacaksa doğumum eşimi isterdim sadece
- Düzenlendi
HMH tabikide eşimin kalmasını istiyorum refakatçi olarak başka rahat edemem gibi .