Doğumda Refakatçi Kim Olmalı?
HMH benim ilk özelde oldu eşim kaldı, o kadar güzeldi ki çok rahattı herşey yani ben sezaryen olduğum için yürümekte zorlanıyordum eşim tuvalette bile yanımda bekledi serumu falan tuttu, emzirme aralarında ben uyudum eşim zamanı gelince uyandırdı.
Şimdi ikinciyi devlette yapıcam ve kayınvalidem kalacak çok yüksek ihtimal iyi ilgilenir destek olur ama gece yapması gereken tesbihatlar falan oluyor çok uzun sürüyor ve aksatamaz onları ee benim uyumam mümkün olmayacak öyle olunca bilmiyorum nasıl olacak 🙄
istanbullugelin34 Kilis devlet hastanesi
Balmommyy AA hangi devlet hastanesiydi benim kimsem yok gelicek eşimi alırlar mı bebekle ilgilensin diye
HMH bence ya kendi annen yada eşin kayinvalidende aramdaki bağa bağlı durum rahat rdebilitsen guvenirsen oda olur
HMH valla daha önceki iki normal doğumda eşim kaldı herkesi yollamıştım 🙂 üçüncümüzde şuan kesin bir doğum planı yok şimdiye kadar hep doğum pozisyonunda olan kizcem ters döndü tekrar döner diye bekliyoruz 🙂 yine normal olursa eşim sezeryanda ya annem ya kuzenim kalacak 🙂
HMH tabi canım doğumdan çıkınca çocuk dr gelip nasıl emzirmen gerektiğini anlatıyor 2 saate bi hemşire geliyor hastaneden çıkana kadar ağrın varsa iğne ilaç veriyolar tansıyona bakıyolar bizimkiler hemşireleride hiç görmedi full yattılar prensesler gibi sabah 8 de de kalktılar 😂😂😂 çok şükür ben kötü değildim ama hastanede de bebekle kendimle ben ilgilendim evde de geldim oğlumu yıkadım kendim duş aldım ortalığı topladım makineye çamaşır attım 5. Günüde normal hayatıma döndüm adak adadığımız yere gittik mesela 2 saatlik yol 8. Günüde anneme oturmaya gittim daha 😂😂
TubaEraslan Açıkcası benden kan akarken eşimin görmesini istemem, yada tuvalette işimi görürken. Çocuk yaparken her şey ulu orta amenna ama aynı durum değil bence
HMH benim annem ya da ablam kalacak belli değil henüz. Uzakta ikiside inşallah bi aksilik çıkmaz 🤲🏼
HMH Tabiki Annen olmalı benim annem kaldı çok rahattım açıkcası altımı bile annem değiştiriyordu başkasından çekinirim utanırıö çünkü
HMH elbette eşimizi yanımızda isteriz ama eşler genelde ne yapacağı konusunda bocalıyor en iyisi kendi annemiz hem tecrübeliler hem yardımcı oluyorlar ben şahsen kendi annem olursa rahat edebilirim gibi geliyor