HMH Doğum yapmış biri olarak söylüyorum, eşimin kalmasını istiyordum. Eşimde aynı şekilde yanımda olmak istiyordu. Ortam müsait olursa annemde kalacaktı bizimle. Öğleden önce doğum yaptım akşama kadar hep beraber ilgilendikleri bebekle ama eşim annem kalsın yanında daha çok yardımcı olur dedi, ayni şekilde bende annemin kalmasını istedim sonradan 😀 tecrübeli birinin olması insana güven veriyor
Doğumda Refakatçi Kim Olmalı?
HMH eşim kaldı, iyi ki o kaldı 🙏🏼
HMH ilk dogumumda annem kaldı eşim kaldı arada kaynim geldi durdu yanımda kaynanam korona olmuştu o yüzden gelemedi özelde doğum yaptığım için 2 3 kişi kalabiliyordu 2. Doğumumu devlette yapcam annemle eşim kalsın ıstiyorum ama büyük ihtimalle kaynanam kalir
HMH benım kaynanam kalır büyük ihtimal annem yaşlı o yüzden bıde ben kaynanayla beraber oturuyorum
Adenala devlet hastanelerinde kadın doğumda erkek refakatçi olabiliyor mu
Anneniz tabiki tecrubeli biri olarak ilk gece daha az stresli gecer.esinizi napcaksiniz o tecrubesiz siz tecrubesiz
Gurbetciyim annem ve eşim olucak birde 9 yaşındaki kız kardeşim var kim kalır bilemedim 🤣🤣😂😍
esra_demiribis0309
Devlete gitmiyorum
esra_demiribis0309 kimse yoksa alırlar herhalde mecbur bebekle ilgilenicek biri
Bebekannesiii_ devlette doğum yaptım eşim ve görümcem kaldı yanımda
Bebekannesiii_ odam tek kişilikti ondan kaldı galiba eşim
Benm ilk doğumda yanımda annem kayınvalidem eşim ve kayınpederim vardı 😁😁😁 Hemşireler bana diyodu ki sulaleyi toplayıp getirmiştim .İlk torun olunca herkes hastaneye koşmuştu
prensesannesi_2227 doğumunuz sezeryan mı oldu peki
HMH ben doğumu devlette yapacağım için annemin kalmasını istiyorum inşallah yani kayınvalide ile rahat edemem anne gibisi yok
Balmommyy bende sorayım bakalım
Kaynanam ve eşim :) odada iki tane kanepe var :) annem kalsın isterdim ama o pek bilmez açıkçası pratik değildir benden paniktir
Bebekannesiii_ bende ilk bebeğimi devlet hastanesinde doğurmuştm ama odalar tek kişilikti. Hastalıklar çoğaldı artık aslında bütün devlet hastanelerinin tek kişilik oda olarak ayarlamalari lazım hijyen açısından..