esra_demiribis0309 kimse yoksa alırlar herhalde mecbur bebekle ilgilenicek biri
Doğumda Refakatçi Kim Olmalı?
Bebekannesiii_ devlette doğum yaptım eşim ve görümcem kaldı yanımda
Bebekannesiii_ odam tek kişilikti ondan kaldı galiba eşim
Benm ilk doğumda yanımda annem kayınvalidem eşim ve kayınpederim vardı 😁😁😁 Hemşireler bana diyodu ki sulaleyi toplayıp getirmiştim .İlk torun olunca herkes hastaneye koşmuştu
prensesannesi_2227 doğumunuz sezeryan mı oldu peki
HMH ben doğumu devlette yapacağım için annemin kalmasını istiyorum inşallah yani kayınvalide ile rahat edemem anne gibisi yok
Balmommyy bende sorayım bakalım
Kaynanam ve eşim :) odada iki tane kanepe var :) annem kalsın isterdim ama o pek bilmez açıkçası pratik değildir benden paniktir
Bebekannesiii_ bende ilk bebeğimi devlet hastanesinde doğurmuştm ama odalar tek kişilikti. Hastalıklar çoğaldı artık aslında bütün devlet hastanelerinin tek kişilik oda olarak ayarlamalari lazım hijyen açısından..
HMH normalde iki dogumumda gorumcem kalmisti simdi nasipse 3.dogum olcak ilk dogum olana kadr esim kalsin istiyorum sonrasinda kendim de isimi gorurum gibi geliyor refakatcide kalinca kimse bisey yapmiyor kendim kalkip cocugu alip yedirebiliyorum ama bellide olmaz yine gorumcem kalabilir🤭
- Düzenlendi
Damlaalyz bende devlet hastanesinde doğum yapmıştım özel hastaneyle pek fark göremedim ben açıkçası bu yönden korkunuz olmasın hastane duyumları da olumluysa.sadece bir kişi yanında kalabiliyor bu biraz sıkıntılı olabiliyo çünkü insan eşinin de yanında olmasını istiyor erkeklerin doğumhaneye girmesi yasak devlette ama ben sancı çekerken her rica ettiğimde doktor müsamaha gösterdi sağolsun eşim yanıma geldi sürekli..yani doktor olarak vicdanlı birine denk gelirseniz gerisi halloluyor hiç tedirgin olmayın☺️
HMH kesinlikle ve kesinlikle anneniz olmalı ya da gerçekten sizi sizden fazla düşünen biri psikolojiniz zaten anormal oluyor kendi kendinizi toparlıyorsunuz ama biri muhakkak destek vermeli bu yüzden hem psikolojik hem normal yardım etmek anlamında sürekli sizinle ilgilenecek biri olması lazım geceli gündüzlü
HMH ilk benegımde annem kaldı yanımda 2. Doğumum da annem rahatsızdı birde covid di ortalık annemın hastaneye gelmesını bile istemedim çok yakın bir arkadaşım ve eşim kaldı yanımda ama süit odaydı 2 ayrı odaydı ara kapı vardı yanımda arkadaşım kaldı eşim yan odada uyudu çünkü sürekli gaz muhabbeti tuvalet muhabbeti yüzünden yanımda arkadaşımın olmasını istedim. Bu sefer devlette olucak doğumum onda da yengem kalıcak yanımda arkadaşım çalışıyor izin almasını istemedim yengem de abimin eşi zaten çokta samımıyız annem de 2 yasındakı oğluma bakıcak evde eşim kalamadığı için devlette erkek refakatçi olmuyormuş. Ama ben kayınvalidemin yanımda kalmasını istemem asla ne biliyim ne kadar olursa olsun nazınız niyazınız geçmiyor tabi zorunda kalanlar için bişey diyemem 🙏🏻💕
Benim annem kalicak ❤🙏🥰
HMH İlk ky kaldı hatırlamıyorum nedense 😂 ama faydası olmadı onu hatırlıyorum 2. De sancı da eşimle arkadaşım gece eşim uyudu çok iyi hatırlıyorum büyük pişmanlıktı 😂 3. De sadece arkadaşım olucak uyumadan beklerim ben diyor sağolsun kaynanamın haberi yok kendisi gelecek sanıyor ama sansın olsun benim ve bebeğimin rahatı mahremiyeti daha önemli annem olsa sadece annemi isterdim 😔
Tabi ki annem🫶🏻 Allah annelerimizin eksikliğini göstermesin inşallah ♥️