maviiiss Mertsmother bende 16+5 im bebeğim 1 hafta ileriden gidiyor 17 görünüyor Kızımız olacak nasipse 😍😍 alışveriş daha hiç yapmadım ama artık yavaştan yapmayı düşünüyorum cinsiyeti değişmez umarım😀
Mertsmother maviiiss öyle hurafeler oluyor etraftaki insanlar yok 7 aydan sonra cinsiyet değişmiş cart curt diyebiliyor ben öğrendiğimde 13 haftalıktı kimseyi takmadım bile bebek benim bebem 😂😂😂
Mertsmother nzlbrn valla yavrum ben Çanakkale’deyim özele gidiyorum sezeryam 16bin₺ ama buradaki devlet hastanesinde mecbur olmadıkça sezeryan yapmıyolar böyle bir saçmalığı var bende normal çok isterim ama vicüt müsade etmiyor ☺😇😇
nzlbrn Mertsmother sen olursun özel sonuçta ben ebeyim normal doğum artık travma kaldı almayım alana da mani olmayım 😅
Kelebekmisaliihayat Mertsmother 18+2den selamlar. Cinsiyet net belli değil, o nedenle her iki cinsiyete uyacak şeyler bakıyorum. Kıyafet falan bir şey almadım daha , araştırma içerisindeyim . Hiçbir şeyi yok. Normal doğum istiyorum.
Mertsmother Kelebekmisaliihayat aslında şimdiye kadar belli olması gerekir kendisi mi göstermiyor özele mi gidiyorsun devlete mi? 😇😇
Anonimannebebek Sdtnrsvn ya evet yaza geldiği için bende tereddüt ettim temmuz ağustosta zaten zıbınla durur o sıcakta
Sdtnrsvn Anonimannebebek arkadasim temmuz sonundaki doğum yaptı kasım ayına kadar çocuk sadece zibinla durdu Doktorlar da giydirmeyin demişler bebeklerde su kaybı oluyor demişler. Bende o yüzden zıbın ağırlıklı aldım
Kelebekmisaliihayat Mertsmother devlete gidiyorum, benim çocuk göstermiyor. %60 kız dedi doktor, ama ben daha net olsun diye bekliyorum. Haftaya randevum var bakalım, belki gösterir
OguzMoms Mertsmother 15+0 olduk bugun henüz cinsiyet ogrenmedik biz Mayıs sonu Haziran basi görünüyor doğumum 🙂 2 tane çift renk tulum aldık muslin battaniye yine unisex zıbın aldım emzirme önlüğü falan 🙂
Mertsmother OguzMoms en iyisini yapmışsınız zaten renklerin cinsiyeti olmamalı bebekler içinde ortak alınabilir sağlıkla kucağına al ❤❤😇😇
Kahverengi Mertsmother 19 olduk yatak,ana kucağı falan aldım kıyafeti detaylıdan sonra alıcam cinsiyeti kesin dedi doktorda yinede bir daha netleşsin istedim 😊ssvd istiyorum bakalım doktorumuz bu duruma ne diğecek daha konuşmadım
Zeynooooooo Mertsmother inwallah bu sefer kendini gosterir orenirim cinsiyyetini 3cu hamileliyim ama bunda yurt disinda olfugum icin bir baska heyecan ve korku var neyle karwilawacagimu bilmediyim icin
birLinaannesi Mertsmother Kızım 19. Haftada şuan 🥰 Normal olması yolunda ilerliyoruz doktorumla inşallah.. Nisan sonu gibi mayıs başı gibi doğabilir dedi hayırlısı ile vaktinde gelsin 🤲🏻🥹 Bir avazda kucağımıza alırız inşaAllah