Mertsmother Kelebekmisaliihayat aslında şimdiye kadar belli olması gerekir kendisi mi göstermiyor özele mi gidiyorsun devlete mi? 😇😇
Kelebekmisaliihayat Mertsmother devlete gidiyorum, benim çocuk göstermiyor. %60 kız dedi doktor, ama ben daha net olsun diye bekliyorum. Haftaya randevum var bakalım, belki gösterir
OguzMoms Mertsmother 15+0 olduk bugun henüz cinsiyet ogrenmedik biz Mayıs sonu Haziran basi görünüyor doğumum 🙂 2 tane çift renk tulum aldık muslin battaniye yine unisex zıbın aldım emzirme önlüğü falan 🙂
Mertsmother OguzMoms en iyisini yapmışsınız zaten renklerin cinsiyeti olmamalı bebekler içinde ortak alınabilir sağlıkla kucağına al ❤❤😇😇
Kahverengi Mertsmother 19 olduk yatak,ana kucağı falan aldım kıyafeti detaylıdan sonra alıcam cinsiyeti kesin dedi doktorda yinede bir daha netleşsin istedim 😊ssvd istiyorum bakalım doktorumuz bu duruma ne diğecek daha konuşmadım
Zeynooooooo Mertsmother inwallah bu sefer kendini gosterir orenirim cinsiyyetini 3cu hamileliyim ama bunda yurt disinda olfugum icin bir baska heyecan ve korku var neyle karwilawacagimu bilmediyim icin
birLinaannesi Mertsmother Kızım 19. Haftada şuan 🥰 Normal olması yolunda ilerliyoruz doktorumla inşallah.. Nisan sonu gibi mayıs başı gibi doğabilir dedi hayırlısı ile vaktinde gelsin 🤲🏻🥹 Bir avazda kucağımıza alırız inşaAllah
Mertsmother Beeyzanurr yeni doğan için 10 adet alsan yeterli ilk başta sonra yetiremezsen alırsın ama çabuk büyüyorlar ilk baş için 10 adet 15 adet yenideoğan veya 0.3 ayy 😊😊
Beeyzanurr Mertsmother teşekkür ederim ben de mayis annesi olacağım Allah izin verirse de bir sorayim dedim
Sdtnrsvn Anonimannebebek arkadasim temmuz sonundaki doğum yaptı kasım ayına kadar çocuk sadece zibinla durdu Doktorlar da giydirmeyin demişler bebeklerde su kaybı oluyor demişler. Bende o yüzden zıbın ağırlıklı aldım
Sdtnrsvn Doğum için bazı kişiler normal veya sezaryan yazmış, doktorunuza siz mi sordunuz, onlar mı söyledi. Ben 20 haftalığım doğum konusunda henüz hiç bir şey demedi.
Mertsmother Sdtnrsvn normal yada sezeryan doktor hiçbirisine zorlamaz öneride bulunuyor sadece eğer normal doğum yapamak istersen alttan muayene eder çatı muayenesi yapamayacaksan mecbur sezeryan 😊