Mertsmother Beeyzanurr yeni doğan için 10 adet alsan yeterli ilk başta sonra yetiremezsen alırsın ama çabuk büyüyorlar ilk baş için 10 adet 15 adet yenideoğan veya 0.3 ayy 😊😊
Beeyzanurr Mertsmother teşekkür ederim ben de mayis annesi olacağım Allah izin verirse de bir sorayim dedim
Sdtnrsvn Anonimannebebek arkadasim temmuz sonundaki doğum yaptı kasım ayına kadar çocuk sadece zibinla durdu Doktorlar da giydirmeyin demişler bebeklerde su kaybı oluyor demişler. Bende o yüzden zıbın ağırlıklı aldım
Sdtnrsvn Doğum için bazı kişiler normal veya sezaryan yazmış, doktorunuza siz mi sordunuz, onlar mı söyledi. Ben 20 haftalığım doğum konusunda henüz hiç bir şey demedi.
Mertsmother Sdtnrsvn normal yada sezeryan doktor hiçbirisine zorlamaz öneride bulunuyor sadece eğer normal doğum yapamak istersen alttan muayene eder çatı muayenesi yapamayacaksan mecbur sezeryan 😊
Berel06 Mertsmother Ben senin yerinde olsam bol bol alt silme pamuğu alırım Hatta stokla bence ıslak mendil pişik yapıyor bebekleri Ben hep ilk Çocuğumda yıkayarak kullandığım halde gene pişik yapmıştı 2 çocuğum da hep ıslak pamuk kullanıyorum Çok şükür Allah’a 1 yaşında hiçbir şey olmadı sana tavsiyem pamuk kullanırsan bebeğin için çok iyi olur
Mertsmother Berel06 şöyle söyliyim ilk hamileliğim ama 3 tane kardeşimide doğdukları günden itibaren ben büyüttüm tabiki alarjik bebek olabiliyor ama artık saf şu içerikli izotonik sulu özel ıslak mendiller var ben onlardan Stok yapıyorum ☺☺
Kelebekmisaliihayat Mertsmother devlete gidiyorum, benim çocuk göstermiyor. %60 kız dedi doktor, ama ben daha net olsun diye bekliyorum. Haftaya randevum var bakalım, belki gösterir
sedanur4004 Mertsmother 15+2 🩷 ikinci sezeryanım olacak mayıs sonuna geliyor coğu şeyi aldık zaten ilk bebemden kalma coğu şeyimiz var bakalım
Mertsmother sedanur4004 ilk sezeryan nasıl geçti benim ilk hamileliğim çok endişeliyim bende çoğu şeyini aldım ufaktan tefek şeyler kaldı ☺☺
Merversin Merhabalar ben de 20+1 deyim Nisan sonu Mayıs başı dedi doktorumuz kızımız olucak inşallah sağlıkla gelsinler bizde 16+3 de öğrendik cinsiyeti ♥️
sedanur4004 Mertsmother çok zor değildi kuzum tabiki ufak tefek ağrıların oluyor ama dayanılmck şeyler değil 🩷
Kelebekmisaliihayat Mertsmother başlarda erkek gibi hissediyordum ama doktor kız ihtimali verince de çok sevindim. Benim ilk bebeğim. Erkek de kız da evlat , Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Berel06 Mertsmother doğrudur bana pamuğun verdiği temizliği ve güveni hiçbirşey vermiyor sonuçta saf pamuk ılık suya batırıp temizliyorum çok faydasını gördüm bebişim 1 yaşında doğduğu günden beri pamuk kullandım çok menmun kaldım belki okuyan birilerine de fikir olur
Aycskn Mertsmother 18+4 deyiz bakalım gelişi güzel hangisi olursa bir tercihimiz yok ama gidişatı görücez😂
Mltm48 19 haftalık mayısta alıcam kucağıma oğlumu nasipse 💙 bikaç tulum zıbın dışında alış verişe başlamadım🙃 mevsim olarak tam geçiş mevsimi olduğu için biraz tereddüt ettim açıkçası 💙 @Mertsmother 🌈
Mertsmother Mltm48 sağlıkla gelsin zaten kıyafet alınır her zaman anne yanı beşik oda dolap vsvsvs onlardan bahsediyorum☺☺☺