Sdtnrsvn 20+0 5 Mayıs doğum gözüküyor. Tüm alışverişi tamamladık. 13.hafta da cinsiyeti öğrenmiştik. Erkek bebek adını Alperen diye karar verdik. Rabbim herkese sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Mertsmother Sdtnrsvn sağlıkla kucağına alasın inşallah Bebek odası aldınız mı yoksa park yatak dolap komodin vs mi?
Sdtnrsvn Mertsmother benim evim 1+1 komodin park yatak portatif beşik anakucağı bebek arabası puset baston büyük şeylerini aldık. Kıyafet alışverişini de her aydan 5 takım şeklinde ilerledim.zayif bebek mi olur toplu bebek mi bilemediğimiz için çok kıyafet almadık. Banyo seti şampuan deterjan filan genel olarak kullanılacak şeyleri aldık. Biz bir süredir bebek düşünüyorduk. En son aşılama demişlerdi maddi olarak kendimizi ona hazırladığımız için belli miktar birikimimiz vardı. Yıl başı gelmeden tamamlamak istedik.
Sdtnrsvn Anonimannebebek ben 5 takım hastane çıkışı aldım ayriyeten 2 3 takım da alt üst şeklinde. Yaza yaklaştığı için çok almadım bir de son aya kadar beklemeyi düşünüyorum. Zayıf bebek mi toplu bebek mi oluyor bilemediğimiz için.
Cgdmerl @“eecriinpinar17” bir anda olunca çok pahalıya geliyor diye düşündüm, mobilya hariç alıyorum yavaş yavaş onu da doğum iznine ayrılınca odasını boyatıp oda yaparken alacağım yoksa nereye koyayım diye düşündüm 😊
tugbadurmaz34 Mertsmother 17+0 26 Mayıs annesiyim bende 🥰 henüz 1 çorap bile almadım evde bebekle ilgili hiçbir şey yok detaylıdan sonra başlamayı düşünüyorum cinsiyetimiz erkek ilk çocuk olacağı için doğum şekli belli değil ama bana kalırsa net tercihim normal doğum olur çok isterim 🥰 şu an büyük eşyalara bakıyorum önce onlarla başlarız yatak beşik dolap bebek arabası elektrikli ana kucağı vs şu an için gündemimizde bunlar var 😊
Anonimannebebek Sdtnrsvn ya evet yaza geldiği için bende tereddüt ettim temmuz ağustosta zaten zıbınla durur o sıcakta
Gezenlady Mertsmother aaa bende bir mayıslı olucam inşallah uygulama 19 gösteriyo ama benım bebek bır hafta önden gidiyor ☺️yarın görüş günüm bakalım neler olucak🙈mayıs 11/23 arası gibi Allah nasip ederse normal isityorum inş başarabılırım😭
nzlbrn Mertsmother benimde 18+1 kendi isteğimle sezaryen olmak istiyorum bakalım doktorum ne diyecek 🤩
nzlbrn Mertsmother inşallah yaparlar benimki devlet bir de 😅 personel olmama güveniyorum şuan ama reddetme ihtimali de var tabi o zaman para bayılmak zorunda kalıcam özele
Mertsmother nzlbrn valla yavrum ben Çanakkale’deyim özele gidiyorum sezeryam 16bin₺ ama buradaki devlet hastanesinde mecbur olmadıkça sezeryan yapmıyolar böyle bir saçmalığı var bende normal çok isterim ama vicüt müsade etmiyor ☺😇😇
maviiiss Mertsmother bende 16+5 im bebeğim 1 hafta ileriden gidiyor 17 görünüyor Kızımız olacak nasipse 😍😍 alışveriş daha hiç yapmadım ama artık yavaştan yapmayı düşünüyorum cinsiyeti değişmez umarım😀
Mertsmother maviiiss öyle hurafeler oluyor etraftaki insanlar yok 7 aydan sonra cinsiyet değişmiş cart curt diyebiliyor ben öğrendiğimde 13 haftalıktı kimseyi takmadım bile bebek benim bebem 😂😂😂