Gezenlady Mertsmother aaa bende bir mayıslı olucam inşallah uygulama 19 gösteriyo ama benım bebek bır hafta önden gidiyor ☺️yarın görüş günüm bakalım neler olucak🙈mayıs 11/23 arası gibi Allah nasip ederse normal isityorum inş başarabılırım😭
nzlbrn Mertsmother benimde 18+1 kendi isteğimle sezaryen olmak istiyorum bakalım doktorum ne diyecek 🤩
nzlbrn Mertsmother inşallah yaparlar benimki devlet bir de 😅 personel olmama güveniyorum şuan ama reddetme ihtimali de var tabi o zaman para bayılmak zorunda kalıcam özele
Mertsmother nzlbrn valla yavrum ben Çanakkale’deyim özele gidiyorum sezeryam 16bin₺ ama buradaki devlet hastanesinde mecbur olmadıkça sezeryan yapmıyolar böyle bir saçmalığı var bende normal çok isterim ama vicüt müsade etmiyor ☺😇😇
maviiiss Mertsmother bende 16+5 im bebeğim 1 hafta ileriden gidiyor 17 görünüyor Kızımız olacak nasipse 😍😍 alışveriş daha hiç yapmadım ama artık yavaştan yapmayı düşünüyorum cinsiyeti değişmez umarım😀
Mertsmother maviiiss öyle hurafeler oluyor etraftaki insanlar yok 7 aydan sonra cinsiyet değişmiş cart curt diyebiliyor ben öğrendiğimde 13 haftalıktı kimseyi takmadım bile bebek benim bebem 😂😂😂
nzlbrn Mertsmother sen olursun özel sonuçta ben ebeyim normal doğum artık travma kaldı almayım alana da mani olmayım 😅
Kelebekmisaliihayat Mertsmother 18+2den selamlar. Cinsiyet net belli değil, o nedenle her iki cinsiyete uyacak şeyler bakıyorum. Kıyafet falan bir şey almadım daha , araştırma içerisindeyim . Hiçbir şeyi yok. Normal doğum istiyorum.
Mertsmother Kelebekmisaliihayat aslında şimdiye kadar belli olması gerekir kendisi mi göstermiyor özele mi gidiyorsun devlete mi? 😇😇
Anonimannebebek Sdtnrsvn ya evet yaza geldiği için bende tereddüt ettim temmuz ağustosta zaten zıbınla durur o sıcakta
Sdtnrsvn Anonimannebebek arkadasim temmuz sonundaki doğum yaptı kasım ayına kadar çocuk sadece zibinla durdu Doktorlar da giydirmeyin demişler bebeklerde su kaybı oluyor demişler. Bende o yüzden zıbın ağırlıklı aldım
Kelebekmisaliihayat Mertsmother devlete gidiyorum, benim çocuk göstermiyor. %60 kız dedi doktor, ama ben daha net olsun diye bekliyorum. Haftaya randevum var bakalım, belki gösterir
OguzMoms Mertsmother 15+0 olduk bugun henüz cinsiyet ogrenmedik biz Mayıs sonu Haziran basi görünüyor doğumum 🙂 2 tane çift renk tulum aldık muslin battaniye yine unisex zıbın aldım emzirme önlüğü falan 🙂
Mertsmother OguzMoms en iyisini yapmışsınız zaten renklerin cinsiyeti olmamalı bebekler içinde ortak alınabilir sağlıkla kucağına al ❤❤😇😇