Kızlar kimler Aralık’ta doğum yapacak ben 34+5teyim adete göre 3 Ocak ama sezaryan olacağım için Aralık ortası veya sonu doğum olacak bu da beni üzüyor nedense hani düz hesap yeni yılda doğsa gibi geliyor😁😁ama burçlari da önemsiyorum yay burcu veya oğlak kızı olacak yorumlarınızi merak ediyorum bu burçlar hakkında 🥴🥴

Annaa 36+3teyim Aralık ortasına doğru olacak doğumum, iki burçtanda korkuyorum açıkçası keşke akrep olsaydı😂

Annaa 37+6 oluyorum 12 de 8 gunn sonra inşallah

Annaa 35+1 olduk mormalde 1 aralık ama sezaryen istiyorum 22 aralık gibi alabilir doktorumuz 24 aralık benim doğum günüm çok isterdim aynı gün olmasını ama oğlak olsunda bana benzesin kızım yeter 😂😂

avakadominigi ya tabiki sağlıkli olması önemli ama ileride bu okuldur vs Aralık ayı sıkıntı olur gibi sanki Ocak olsa daha iyi olur 🤣

Rabbim herkese bebeğine sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin

Annaa 36+6 yım yarın kontrolum var cok heycanlıyım 💕

• Mmnj bunu yanıtladı.

Annaa 37+2 ilk oğlumda 25 kasım yay şimdi kızım olucak oda büyük ihtimalle yay olucak ben burçlara inanmıyorum pek ama oğlum sorunsuz bi çocuk

Annaa Merhaba, bende 34+5 teyim benimde doğumum adet tarihine göre 3 ocak olarak görünüyor ama doktorum bana henüz söylemedi sezeryan veya normal yapacaksın diye bu konuda endişelerim var biraz doğumdan korkuyorum :(
          22 aralık-20 ocak arası doğanlar oğlak oluyor kızlarımız muhtemelen oğlak olacak hadi hayırlısı bakalım :)

Bahar_mete aa aynıyız🤭 bende devlete gidiyorum doktor doğumla alakalı bişey demedi sadece 38 den sonra dedi, gün falan vermedi . İşte burclara inandığım için 20 sinden önce aldiricam ben etraftaki yorumlara göre 🤣kızım aslan burcu kimse üstüne alınmasın ama çok zor burç yaşıyorum onun ceremesini 😁😁

Memolininannesi yay burcu için genelde sıkıntısız diyorlar ben inanıyorum burçlara ilk kızım aslan burcu of ki ne offf🤭🥴😁