Annaa Bana kalsa bende kızımın boğa olmasını isterdim annesi gibi ama maalesef olmuyor 😅 benim annem oğlak burcu ve annemle çok iyi anlaşıyorum çok neşelidir sıcakkanlıdır kendisi onun gibi olsun kızımda ne yapayım 😂. Şaka bir yana sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏😊

Annaa benimde 35+0 olacak birazdan bende doğum şekline karar veremiyorum ya bunaralar baya kötü hissediyorum biraz erkene gün verse direk sezeran isteyeceğim😂😂

Oooo Aralık beybileri varmış bayağı 🥳 Rabbim hayirli zamanda herkesin kavuşmasını nasip etsin

Ben de 33. Haftamdayım doktorum ocağın ikinci haftası dedi mecburi sezeryan olacağım ama bana biraz geç geldi 39a denk geliyor bence bir iki hafta geriye kayacak kendisi gelecek gibi 😁😁😁

Beyzanrkrkmz aa birgün var aramızda ,ilk çocuğunuz mu ilkse normali bekleyin derim ama tabi bebek nasıl gelmek ister o da var 😇 benim ikinci dogumum olacak aradan 4bucuk sene geçti istesem özelde normal doğum oluyormuş ama şehir hastanesine gidiyorum ben sezaryan olacak yani bu da

Annaa son 29 gösteriyor inşallah erken gelir de geç gelmez nolur dua edin suni sancı istemiyorum kendi sancım olsun istiyorum

alynozds genel de çok nadir erken geliyorlar ya hep 39,40 41. Haftalarda geliyorlar bebisler benim gördüğüm kadariyla

Gamzeazem rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıcakla kavuşursun inşaallah

Annaa 38.haftadayım normal dogum beklıyoruz maksimum 18 aralık yay burcu 🥴😏

Annaa benim geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var doktorum antibiyotiklere yanıt vermediği için bebeğe zararı yok ama kasılmanı tetikler erken doğum olabilir dedi ondan da etkilendim galiba magnezyum kullanıyorum ama hisler işte 😁

alynozds heee anladım haklısin öyle düşünmekte tabi 😊 Doğru zamanı Allah bilir ne zaman hayırlıysa ozaman kucağıniza alırsıniz insaallah

Annaa benimde 36+3 ama haftaya gelse süper olir ins son gune kadar beklemez

Annaa yarın 38 haftalik olucam 12.12 gözüyor planlamada ama erken gelir geç gelir bilemem çarşamba günü bebeğimin kafası yukarıda olduğu için el masajiyla döndürme işlemi yapacaklar dua edin bana

Zehrasavci aynıyız 36+6 cuma günü bnmde kontrolüm bklm gün vercek dr 10 günün var demişti 3 gün önce sezeryan ı’m