Annaa Bana kalsa bende kızımın boğa olmasını isterdim annesi gibi ama maalesef olmuyor 😅 benim annem oğlak burcu ve annemle çok iyi anlaşıyorum çok neşelidir sıcakkanlıdır kendisi onun gibi olsun kızımda ne yapayım 😂. Şaka bir yana sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏😊
Doğumu yaklaşan var mı 🥳
Annaa benimde 35+0 olacak birazdan bende doğum şekline karar veremiyorum ya bunaralar baya kötü hissediyorum biraz erkene gün verse direk sezeran isteyeceğim😂😂
Oooo Aralık beybileri varmış bayağı 🥳 Rabbim hayirli zamanda herkesin kavuşmasını nasip etsin
Ben de 33. Haftamdayım doktorum ocağın ikinci haftası dedi mecburi sezeryan olacağım ama bana biraz geç geldi 39a denk geliyor bence bir iki hafta geriye kayacak kendisi gelecek gibi 😁😁😁
Beyzanrkrkmz aa birgün var aramızda ,ilk çocuğunuz mu ilkse normali bekleyin derim ama tabi bebek nasıl gelmek ister o da var 😇 benim ikinci dogumum olacak aradan 4bucuk sene geçti istesem özelde normal doğum oluyormuş ama şehir hastanesine gidiyorum ben sezaryan olacak yani bu da
Annaa son 29 gösteriyor inşallah erken gelir de geç gelmez nolur dua edin suni sancı istemiyorum kendi sancım olsun istiyorum
Annaa oğlak olacak bizimde inşallah
Annaa benim ilk şuanda ama korkuyorum yaa yaklaştıkça 🥲
Semasyy bende aynı şekilde düşünüyorum aman oğlak olsunn
Annaa 38.haftadayım normal dogum beklıyoruz maksimum 18 aralık yay burcu 🥴😏
Zehrasavci aynıyız 36+6 cuma günü bnmde kontrolüm bklm gün vercek dr 10 günün var demişti 3 gün önce sezeryan ı’m
Mmnj inşallaj sağ salim kucagımıza alırız yavrularımızı beynim sadece doğuma kitlenmiş durumda benim de 🤭