Doğumu yaklaşan var mı 🥳
avakadominigi ya tabiki sağlıkli olması önemli ama ileride bu okuldur vs Aralık ayı sıkıntı olur gibi sanki Ocak olsa daha iyi olur 🤣
Annaa 39+6 gelen giden yok tertemiz..
Rabbim herkese bebeğine sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin
Hamisanneee1 hey maşaallah
Annaa 36+6 yım yarın kontrolum var cok heycanlıyım 💕
Annaa 37+2 ilk oğlumda 25 kasım yay şimdi kızım olucak oda büyük ihtimalle yay olucak ben burçlara inanmıyorum pek ama oğlum sorunsuz bi çocuk
Annaa Merhaba, bende 34+5 teyim benimde doğumum adet tarihine göre 3 ocak olarak görünüyor ama doktorum bana henüz söylemedi sezeryan veya normal yapacaksın diye bu konuda endişelerim var biraz doğumdan korkuyorum :(
22 aralık-20 ocak arası doğanlar oğlak oluyor kızlarımız muhtemelen oğlak olacak hadi hayırlısı bakalım :)
Bahar_mete aa aynıyız🤭 bende devlete gidiyorum doktor doğumla alakalı bişey demedi sadece 38 den sonra dedi, gün falan vermedi . İşte burclara inandığım için 20 sinden önce aldiricam ben etraftaki yorumlara göre 🤣kızım aslan burcu kimse üstüne alınmasın ama çok zor burç yaşıyorum onun ceremesini 😁😁
Memolininannesi yay burcu için genelde sıkıntısız diyorlar ben inanıyorum burçlara ilk kızım aslan burcu of ki ne offf🤭🥴😁
37+1 iz çok geçe kalmasa da doğsa keşke agrılara dayanilmiyor🥲
Annaa 11 gün var doğuma
Annaa 18 Aralık 🥰
Annaa Son 11 gün 💝
Annaa 30 Kasım 🥰🥰
Annaa Bana kalsa bende kızımın boğa olmasını isterdim annesi gibi ama maalesef olmuyor 😅 benim annem oğlak burcu ve annemle çok iyi anlaşıyorum çok neşelidir sıcakkanlıdır kendisi onun gibi olsun kızımda ne yapayım 😂. Şaka bir yana sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏😊
Annaa benimde 35+0 olacak birazdan bende doğum şekline karar veremiyorum ya bunaralar baya kötü hissediyorum biraz erkene gün verse direk sezeran isteyeceğim😂😂
Oooo Aralık beybileri varmış bayağı 🥳 Rabbim hayirli zamanda herkesin kavuşmasını nasip etsin