Annaa 38.haftadayım normal dogum beklıyoruz maksimum 18 aralık yay burcu 🥴😏

Annaa benim geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var doktorum antibiyotiklere yanıt vermediği için bebeğe zararı yok ama kasılmanı tetikler erken doğum olabilir dedi ondan da etkilendim galiba magnezyum kullanıyorum ama hisler işte 😁

alynozds heee anladım haklısin öyle düşünmekte tabi 😊 Doğru zamanı Allah bilir ne zaman hayırlıysa ozaman kucağıniza alırsıniz insaallah

Annaa benimde 36+3 ama haftaya gelse süper olir ins son gune kadar beklemez

Annaa yarın 38 haftalik olucam 12.12 gözüyor planlamada ama erken gelir geç gelir bilemem çarşamba günü bebeğimin kafası yukarıda olduğu için el masajiyla döndürme işlemi yapacaklar dua edin bana

Zehrasavci aynıyız 36+6 cuma günü bnmde kontrolüm bklm gün vercek dr 10 günün var demişti 3 gün önce sezeryan ı’m

Mmnj inşallaj sağ salim kucagımıza alırız yavrularımızı beynim sadece doğuma kitlenmiş durumda benim de 🤭

• Mmnj bunu yanıtladı.

Bugün 35. Haftaya girdik uygulamada 2 Ocak görünüyor ama doktorum da tarih vermiyor. Ocak olsun istiyorum bakalım hayırlısı bende 8 Ocak doğumluyum 😊

Annaa bizimmm yoluk kız gelmek istemiyorr kesin aralığa kaldik🥹

Yamanbey Rabbim kolaylık versin hayırlı zamanda kavuşun inşaallah

Annaa benimde öyle 33+1 deyim ben doktorumla konuştum dedim ocak 1 2 gibi alabilir miyiz 2023 doğumlu olmasın bari oğluşum dedim. 😂😂