Ummuglsm1379 valla öyle herkes şok oluyor 😁 ama ben sorun mu var acaba bende diye düşünüp duruyorum bebek iyi gidiyor ama yine de korkuyor insan çünkü daha çok zamanım var sayılır. İştahım var azar azar da olsa yemeye calisiyorum fakat kilo almıyorum. Suyu çok içiyorum şekerli ve hamur işi yemiyorum belki bu sebepten bilemiyorum umarım bebeğim bundan etkilenmez 😁 hamilelikte üç kilo alanı hiç duymamıştım bu zamana kadar. 59 kiloyla hamile kaldım su an 62 kiloyum sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏
Hamilelikte Kilo Alımı
sude_hsn
😂 Bende 172/54 kiloyla hamile kaldım,33+4 şuna 77kiloyum. Uzun önce safinaz gibiydim,diyetisyene bile gittim kilo almak için ,hiç kilo alamazdım. Şuna 77yim,doğumdan sonra gider diyorlar ama ben hepsinin gitmesini istemiyorum 🙄 popom ve göğüslerim çok güzel şu an,onlarla mutluyum ben
Mia0121 bende 28deyim 3 kilo aldım
Mia0121 valla bende son gittiğimde 28+3 olduğumu öğrendim 27 diye biliyodum ne kendim ne de bebek kilo almamış ben 61 kiloyum 4 kilo almışım yani oğlum 1.250 ydi kasım ayında seni 2 kilo almış olarak bekliyorum dedi
Nurbusra_ Özel olarak bi diyet listem falan yok canm açıkçası çok dengeli beslenen biriside değilim bu kilo işinin en çok genetik oldgunu düşünüyorum annemde hamileliginde fazla kilo almazmis.Normalde de sık alan birisi deglm ama yinede boyuma göre fazlam vardı mesela 1.56 ym 64 düm hamilelikle birlikte 69 oldum yine boyuma ve vücüd endeksime fazla oluyo ama Allah’tan çok fazla almadm.Doktoruna söylersin boyuna göre çok fazlaysa diyet verebilir.
- Düzenlendi
Mia0121 merak etme bende 29.haftadayım su ana kadar 4 kilo almışım zaten doktor bebek için haftasına göre uyumlu diyorsa hiç korkma fazlasını alıp doğum sonrası onu vermek ile uğraşma banada son haftalarda alırısn diyorlar sizinde ortalama düzeyde ise kilosu hiç takmayın bebeğe kilo aldıran besinlerde var sürekli tüketiyorum ama bende pek etki etmedi gibi bunlar yine ortama kilo da gidiyor bebekte biraz da genetik sanırım bu tarz seyler 🙏🏻
Mavisss21
Gel yaslan omzuma bacım bu yükü birlikte taşıyalım neyse az kalmış dayannnn 😀
8 haftalık olduk 57 kiloydum 62 olmuşum kızım da 20 kilo almıştım öğrendiğim an kilo alma becerisine sahibim 😂
Mia0121 senin kilo alman değil bebeğin almış olması önemli sen hiç almayabilirsin ama bi bakarsın bebek kilo almış ben hamileliğimi 6 kilo ile sonlandırıyorum bebek 3.5 kg ya yakın.. ama bazısı olur 4.5 geçer bazen olur 2.5 da kalır önemli olan gelişim kiloya çok takılıp canını sıkma bence birde daha normal son aylarda hızlıca alırsın kilo sende bebekte
Mia0121 ilk kızımda da ikizlerimde de 100 grm aldım inan öyle olsa benimkiler dünyaya bile gelmezdi. Doktorum meslek hayatımda sen gibisini daha hiç görmedim diyordu 😅
Mia0121 24+6 4kg almışım
Doğum sonrası da burası aktif olsun bacılar . Nasıl kilo verdiniz nasıl bir yol izlediniz gibisinden sorularım olacak . Özellikle doğumdan hemen sonra kilo veren bacılarım buraları boş bırakmayın 😁😁