Hamilelikte Kilo Alımı
Mia0121 7 haftalık gebeyim 3 kg almışım 😅 çok takılmayın kiloya elbet veriliyor. İlk gebeliğimde 76 kg da başladım 100kg girdim doğuma. Doğumdan çıktım 85 kg. 6 ay sonra 75 1 sene sonra 65 oldum. İkinciye hamileyim sanırım benim bünye hemen ödem tutuyor hemen şişiyorum 🫠
Hbrkn ahahahaa beeen 😂😂😂
Hamile kaldıgımız kilodan suanki ac karna olan kilomuzu mu cıkarıyoruz. Nasıl hesaplayacagım bebek kac kilo onu düsüyor muyuz mesela
Mia0121 71 kiloyla hamile kaldım. 92 kiloyla doğum yaptım🫠 2 ay oldu şimdi 78 kiloyum
34.hafta benimde toplam 6 kg ✨
Yeterki sağlıklı olsunlar hiç sorundrgil ❤️
Nurbusra_ Elvan Koçak tavsiye ederim bende hala ona gitmeye devam ediyorum evlenmeden önce 110 kilodan 65 kiloya düştüm 10 veya 11 ayda verdim ve 3 sene boyunca da aynı kaldım tabiki bir iki kilo oynadı sonra evlendim 5 kilo aldım 70 kiloyla hamile kaldım 23+2 yim ve güncel kilom 91.9 şaka gibi dimi keşke 75 80 kilo olmuşken gitseydim şuan gidiyorum ama gerçekten hamileyken diyet yapmak çok zormuş ama normal şartlar da olsa çok kolay diyet yapıyorum Allâh yar ve yardımcımız olsun gerçekten 🥲🥲🥲 online ✅
Mia0121 31 haftamdayım 26 haftayken kontrole gittim bebeğim 1 kilo kadardı yaklaşık bende bu zamana kadar 9 kilo almışım
Zelihaa1409 bende 159 160 gibi 63.5 la hamile kaldım şu anda 68.5 geliyorum aç karnına daha 21.hafta olduğu için tedirginim dediğiniz gibi doktorla konuşup diyet listesi ile devam etmek daha mantıklı sağlıklı doğumunuz olsun inşallah 🙂
Doktorunuz bu duruma ne diyor çünkü ben 26. Haftada bebeğim kilo durumu gayet iyi zaten netten araştırma yaparsanız göreceksiniz 800 ve 1000 gr olması gerekiyor sizinki benimkinden 2 hafta daha büyük olmasına rağmen kilosu düşük .Sizin kilo almanızın bir önemi yok önemli olan bebeğin alması doktorum bana bebeğimin kilo aldığını ayına göre gayet iyi dedi.Mutlaka bu durumu doktorunuzla konuşun derim
Mia0121 20. Haftam daha hiç kilo almadım 😂
Hbrkn akşam yemeğinden sonra meyve dahil hiç bir şey yemiyorum. Meyvemi gündüz yiyorum abur cubur paketli gıda zaten yemiyorum. Öğünlerimde de hiç kasmıyorum gayet dolu tabak yiyorum. 22+3teyim 4 4buçuk kilo aldım doktorum gayet iyi dedi bebeğime de gelişimi gayet normal dedi çok şükür 🧿
Ben 16+4 teyim henüz, ilk 2 ayda 2 kilo vermiştim, henüz onları alamadım, eksideyim hala, ama bebek gayet iyi büyüyor
Hbrkn
Bizimkide kız 🌸🥰
Nurbusra_
aynı hafta ve gündeyiz, doktorum bana ayda bir kilo almam gerektiğini söyledi. 52 kilo ile hamile kalmıştım şu an 57 kiloyum. bence sen de şu an normal gidiyorsun