bitanemiz24 bende aynı durumdayım tedavi süresince baya kilo aldım şimdide ister istemez çok aktif hareketli değilim zaten zor hamile kaldım diye korkuyorum

Mia0121 30 haftalık hamileyim 4 kilo aldım bebeğimin gelişimi çok iyi masallah

30 haftalığız 13 kilo almışım hamileliğimin başından beri. 72 ile hamile kaldım şuan 86 😬 küçük tüp gibi geziyorum ortalıkta. Sağlık ocağında ki hemşirem gayet normal olduğunu söyledi bugün :)

Mia0121 bende suan 28 haftaligim 3 kilo falan aldim 26 haftalikkende bebegim 900 gram falandi

Mia0121 31 hafta 1 kilo aldım.cunku ilk zamanlar 6 kilo verdim
    Bulantım da hiç yoktu.dun kontrolüm vardi.bebisim 42 cm boyu kilosu da 1.700 Gr olmuş.annenin kilo alıp almasıyla bebeğin kilosu bir tutulmuyor ☺️🤭dengeli ve düzenli besleniyorsaniz hiç merak etmeyin bebeğiniz de sağlıkla büyüyecektir 🥰😍

• Seac bunu yanıtladı.

Mia0121 ben de 22 haftami bitirmek üzereyim 1 buçuk kilo aldım ama bebek 560 gram sanki biraz minik bebiş 😘 ama 24. Haftadan sonra önem arz ediyor bebek kilosu

Mia0121 ben 30. Haftadayım. 68den 80 oldum 😅😅😅 psikolojim biraz bozuldu. Aman yeni hamiller dikkat edin bence. Sonu zor oluyor

Mia0121 önemli olan bebiş kilo alsın bende 1 kilo almışım 25+5 haftalığım
      24+3de bebeğimde 910 gramdı

Mia0121 Bende kilo alamıyorum ama bebeğim gayet sağlıklı ve gelişimi iyi endişe etmeyin yani 😌

Ummuglsm1379 valla öyle herkes şok oluyor 😁 ama ben sorun mu var acaba bende diye düşünüp duruyorum bebek iyi gidiyor ama yine de korkuyor insan çünkü daha çok zamanım var sayılır. İştahım var azar azar da olsa yemeye calisiyorum fakat kilo almıyorum. Suyu çok içiyorum şekerli ve hamur işi yemiyorum belki bu sebepten bilemiyorum umarım bebeğim bundan etkilenmez 😁 hamilelikte üç kilo alanı hiç duymamıştım bu zamana kadar. 59 kiloyla hamile kaldım su an 62 kiloyum sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏

sude_hsn
      😂 Bende 172/54 kiloyla hamile kaldım,33+4 şuna 77kiloyum. Uzun önce safinaz gibiydim,diyetisyene bile gittim kilo almak için ,hiç kilo alamazdım. Şuna 77yim,doğumdan sonra gider diyorlar ama ben hepsinin gitmesini istemiyorum 🙄 popom ve göğüslerim çok güzel şu an,onlarla mutluyum ben

Mia0121 ne guzel az kilo almishsiniz hepsi bebeye gitmish demekki👍🏻 ben 12kilo aldim 😩

Mia0121 valla bende son gittiğimde 28+3 olduğumu öğrendim 27 diye biliyodum ne kendim ne de bebek kilo almamış ben 61 kiloyum 4 kilo almışım yani oğlum 1.250 ydi kasım ayında seni 2 kilo almış olarak bekliyorum dedi