bitanemiz24 bende aynı durumdayım tedavi süresince baya kilo aldım şimdide ister istemez çok aktif hareketli değilim zaten zor hamile kaldım diye korkuyorum
Hamilelikte Kilo Alımı
Mia0121 30 haftalık hamileyim 4 kilo aldım bebeğimin gelişimi çok iyi masallah
30 haftalığız 13 kilo almışım hamileliğimin başından beri. 72 ile hamile kaldım şuan 86 😬 küçük tüp gibi geziyorum ortalıkta. Sağlık ocağında ki hemşirem gayet normal olduğunu söyledi bugün :)
Sedefkitir12- doğumda ne kadar kilo kaybettiniz bende 46 ile başladım 30. Hafta 9 kilo almışım 10 diyelim😋
22+4’deyiz. Toplamda 5 kg aldım 🫠
- Düzenlendi
Mia0121 31 hafta 1 kilo aldım.cunku ilk zamanlar 6 kilo verdim
Bulantım da hiç yoktu.dun kontrolüm vardi.bebisim 42 cm boyu kilosu da 1.700 Gr olmuş.annenin kilo alıp almasıyla bebeğin kilosu bir tutulmuyor ☺️🤭dengeli ve düzenli besleniyorsaniz hiç merak etmeyin bebeğiniz de sağlıkla büyüyecektir 🥰😍
1nsnr 45 e kadar düştüm hemen 😅😅
December şoklar içinde okuyorum yazınızı 36 haftadayım 20 kilo almışım maşallah size
Mia0121 önemli olan bebiş kilo alsın bende 1 kilo almışım 25+5 haftalığım
24+3de bebeğimde 910 gramdı
Nurbusra_ kaç haftalıksın cnm
Mia0121 Bende kilo alamıyorum ama bebeğim gayet sağlıklı ve gelişimi iyi endişe etmeyin yani 😌
Ummuglsm1379 valla öyle herkes şok oluyor 😁 ama ben sorun mu var acaba bende diye düşünüp duruyorum bebek iyi gidiyor ama yine de korkuyor insan çünkü daha çok zamanım var sayılır. İştahım var azar azar da olsa yemeye calisiyorum fakat kilo almıyorum. Suyu çok içiyorum şekerli ve hamur işi yemiyorum belki bu sebepten bilemiyorum umarım bebeğim bundan etkilenmez 😁 hamilelikte üç kilo alanı hiç duymamıştım bu zamana kadar. 59 kiloyla hamile kaldım su an 62 kiloyum sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏
sude_hsn
😂 Bende 172/54 kiloyla hamile kaldım,33+4 şuna 77kiloyum. Uzun önce safinaz gibiydim,diyetisyene bile gittim kilo almak için ,hiç kilo alamazdım. Şuna 77yim,doğumdan sonra gider diyorlar ama ben hepsinin gitmesini istemiyorum 🙄 popom ve göğüslerim çok güzel şu an,onlarla mutluyum ben
Mia0121 bende 28deyim 3 kilo aldım
Mia0121 valla bende son gittiğimde 28+3 olduğumu öğrendim 27 diye biliyodum ne kendim ne de bebek kilo almamış ben 61 kiloyum 4 kilo almışım yani oğlum 1.250 ydi kasım ayında seni 2 kilo almış olarak bekliyorum dedi