Mia0121 bende 28 haftalığım. Hamile kaldığım kiloya göre 2 kilo almışım. Ama başlarda 1 kilo vermiştim o kilodan hesaplarsak totalde 3 kilo aldım

MiaBaslck bacım benim yoldaşım kader arkadaşım 😅 bende 25 teyim. 55 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 67 yim. Valla çok yediğim söylenemez ama niye böyle oldu bende anlamadım . Seni en iyi ben anlarım 🥹

ElayAysen bu tartışmayı sabitledi.
      ElayAysen, başlığı Hamilelikte Kilo Alımı olarak değiştirdi.

Hbrkn Yalnız değilsin canım bende aynı valla 8kilo almışım en son bebek 26.haftada 950gramdı. Doktora her sorduğumda fazla mı kilo alıyorum diye normal diyor ben anlamadım 🥹her ay kontrolde birer ikişer ekleyerek gidiyoruz 😂

Mia0121 ben biraz fazla aldım 25. Hafta 7 kilo bebeğim sağlıklı yenilerde bir akrabamız doğum yaptı bebişi hiç kilo almamış bütün kilo anneye gitmiş bu her gebelikte farklı

36 haftalık hamileyim toplam kendim 18 kilo aldım doktor diyete girmemi tavsiye etti

Mia0121 normal bence ben de şu an 18.haftadayim 1,5 kilo almışım, ki benim vücudum kilo almaya çok müsait.
          Hamile olduğumu bilmeden önce zayıflamak için diyetisyene gidiyordum sen düşün.
          Bende biraz şaşırdım neden kilo almıyorum diye ama bence almamak en iyisi, çocuk besleniyor demek ki yediklerinden 😘

Valla ben 68 le hamile kaldim 64 le tedaviye başladım suan 15 +2 72 kgyum cok mu acaba diywtisyenim her gittiğimde kiziyo artık birakcam gitmeyi sinirimi bozuyor kadın doktorum normal diyo🤭

Mia0121 İlk hamileliğim şu anda 35+4 52 kilo ile hamile kaldım şu anda 75 kiloyum çocuk 2 buçuk kiloyu geçti ben çok kilo aldığımı düşünüyorum aksine normalde hiçbir şekilde kilo alamayan biriydim şok oluyorm kendime 🥹💙